Ο Δήμος Πυλαίας Χορτιάτη πρόκειται να ξεκινήσει την προσφορά ενισχυτικής διδασκαλίας σε μαθητές που το έχουν ανάγκη με τη λειτουργία Κοινωνικού Φροντιστηρίου. Η πρωτοβουλία αυτή εντάσσεται σε μια συνολική προσπάθεια του Δήμου να σταθεί αλληλέγγυος στους συμπολίτες μας που δοκιμάζονται από την οικονομική κρίση και ιδιαίτερα τους μαθητές που προσπαθούν να χτίσουν το μέλλον τους σ’ αυτή τη δύσκολη περίοδο. Η λειτουργία του προγράμματος θα στηριχθεί αποκλειστικά στην εθελοντική προσφορά εκπαιδευτικών.

dimarxeio-pylaias-xortiati

Το Κοινωνικό Φροντιστήριο με το εκπαιδευτικό δυναμικό που διαθέτει θα λειτουργήσει πιλοτικά στη Δ.Ε. Πανοράματος, στη Δ.Ε. Πυλαίας και στη Δ.Κ. Χορτιάτη. Τα μαθήματα θα γίνονται απογευματινές ώρες σε σχολεία του Δήμου. Απευθύνεται σε μαθητές Α΄, Β΄, Γ΄ Γυμνασίου και Α΄, Β΄ Λυκείου. Τα μαθήματα που θα διδάσκονται στην πρώτη πιλοτική λειτουργία του προγράμματος θα είναι η Φυσική, η Χημεία, τα Μαθηματικά και τα Φιλολογικά.

Όσοι μαθητές επιθυμούν να παρακολουθήσουν τα τμήματα του Κοινωνικού Φροντιστηρίου μπορούν να το δηλώσουν στο Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής και Δημόσιας Υγείας, στο τηλέφωνο 2313 302 677 κ. Χατζούδα,  ή στο φαξ 2310332404.

http://www.psaxnodouleia.gr/wp-content/uploads/2015/05/dimarxeio-pylaias-xortiati-1024x683.jpghttp://www.psaxnodouleia.gr/wp-content/uploads/2015/05/dimarxeio-pylaias-xortiati-300x300.jpgpsaxnodouleiaΣεμινάριαΔωρεάν Μαθήματα,Δωρεάν Παροχές
Ο Δήμος Πυλαίας Χορτιάτη πρόκειται να ξεκινήσει την προσφορά ενισχυτικής διδασκαλίας σε μαθητές που το έχουν ανάγκη με τη λειτουργία Κοινωνικού Φροντιστηρίου. Η πρωτοβουλία αυτή εντάσσεται σε μια συνολική προσπάθεια του Δήμου να σταθεί αλληλέγγυος στους συμπολίτες μας που δοκιμάζονται από την οικονομική κρίση και ιδιαίτερα τους μαθητές που...
Summary
Article Name
Κοινωνικό φροντιστήριο στο Δήμο Πυλαίας Χορτιάτη

Σχολιάστε