Την επόμενη εβδομάδα θα ανακοινωθούν οι προσωρινοί πίνακες της γ’ φάσης του προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας. Οι αρμόδιες υπηρεσίες του ΟΑΕΔ προχωρούν σε επανελέγχους των στοιχείων που έχουν στη διάθεσή τους, έτσι ώστε να αναρτηθούν πίνακες που θα προκαλέσουν τις λιγότερες δυνατές ενστάσεις.

OAED

Υπενθυμίζεται ότι υπερέβησαν τις 110.000 οι αιτήσεις που υποβλήθηκαν για να καλυφθούν 19.101 θέσεις απασχόλησης σε υπουργεία, περιφέρειες και Ασφαλιστικά Ταμεία. Το πρόγραμμα στοχεύει αφενός στην ένταξη ανέργων στην αγορά εργασίας, και αφετέρου στην υποστήριξη και βελτίωση συγκεκριμένων υπηρεσιών.

Τέτοιες είναι για παράδειγμα οι υπηρεσίες εκπαίδευσης, υγείας (καθαριότητα υποδομών υγείας, εξυπηρέτηση κοινού, υποστήριξη λειτουργίας πληροφοριακού συστήματος και ψηφιακού εκσυγχρονισμού του συστήματος υγείας).

http://www.psaxnodouleia.gr/wp-content/uploads/2015/05/OAED.jpghttp://www.psaxnodouleia.gr/wp-content/uploads/2015/05/OAED-300x300.jpgpsaxnodouleiaΕργασιακάΘέσεις Εργασίας,Κοινωφελούς Εργασίας,ΟΑΕΔ,Προγράμματα
Την επόμενη εβδομάδα θα ανακοινωθούν οι προσωρινοί πίνακες της γ' φάσης του προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας. Οι αρμόδιες υπηρεσίες του ΟΑΕΔ προχωρούν σε επανελέγχους των στοιχείων που έχουν στη διάθεσή τους, έτσι ώστε να αναρτηθούν πίνακες που θα προκαλέσουν τις λιγότερες δυνατές ενστάσεις. Υπενθυμίζεται ότι υπερέβησαν τις 110.000 οι αιτήσεις που...

Σχολιάστε