Στο χώρο του ΚΑΠΗ Λιβαδειάς, στεγάζεται το Κοινωνικό Ιατρείο του Δήμου Λεβαδέων, που εγκαινιάστηκε σήμερα Σάββατο 30 Ιανουαρίου, στις 11.00 το πρωί, και θα λειτουργεί σε συνεργασία με τον Ιατρικό Σύλλογο της περιοχής.

Λειτουργία Κοινωνικού Ιατρείου

Η ίδρυση του Κοινωνικού Ιατρείου αποτελεί μέρος της προσπάθειας του Δήμου Λεβαδέων για προσφορά κάθε δυνατής βοήθειας προς τους πολίτες για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που έχουν προκύψει στην πρωτοβάθμια ιατρική περίθαλψη, λόγω της ανθρωπιστικής κρίσης.

Η νέα κοινωνική δομή, με την ανιδιοτελή στήριξη του Ιατρικού Συλλόγου Λιβαδειάς θα συμβάλλει στην πρόληψη νοσημάτων, τον προσυμπτωματικό έλεγχο, την κάλυψη των αναγκών πρωτοβάθμιας περίθαλψης και την παροχή πλήρους παιδιατρικής κάλυψης σε παιδιά άπορων και ανασφάλιστων οικογενειών με δωρεάν εμβολιασμούς και ατομικά δελτία υγείας μαθητών.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη λειτουργία του Κοινωνικού Ιατρείου καθώς και για τις προϋποθέσεις για την απόκτηση της ειδικής κάρτας παροχής υγείας οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν καθημερινά στο τηλέφωνο 2261350864, Ε. Γεροκωνσταντή.

http://www.psaxnodouleia.gr/wp-content/uploads/2016/01/Λειτουργία-Κοινωνικού-Ιατρείου.jpghttp://www.psaxnodouleia.gr/wp-content/uploads/2016/01/Λειτουργία-Κοινωνικού-Ιατρείου-300x300.jpgpsaxnodouleiaΕργασιακάΔωρεάν Εξετάσεις,Δωρεάν Παροχές,ΕΟΠΥΥ
Στο χώρο του ΚΑΠΗ Λιβαδειάς, στεγάζεται το Κοινωνικό Ιατρείο του Δήμου Λεβαδέων, που εγκαινιάστηκε σήμερα Σάββατο 30 Ιανουαρίου, στις 11.00 το πρωί, και θα λειτουργεί σε συνεργασία με τον Ιατρικό Σύλλογο της περιοχής. Η ίδρυση του Κοινωνικού Ιατρείου αποτελεί μέρος της προσπάθειας του Δήμου Λεβαδέων για προσφορά κάθε δυνατής βοήθειας...

Σχολιάστε