Το αργότερο μέχρι τις 22 Ιουνίου θα είναι έτοιμοι οι οριστικοί πίνακες κατάταξης των ανέργων που θα καλύψουν 32.433 θέσεις πλήρους απασχόλησης για 5 μήνες στους δήμους στο πλαίσιο του προγράμματος Κοινωφελούς Χαρακτήρα του ΟΑΕΔ, όπως ανέφερε η διοικήτρια του Οργανισμού Μαρία Καραμεσίνη.

ergasiaka19

Ήδη έχουν αναρτηθεί τα προσωρινά αποτελέσματα, ενώ από το πρωί ξεκίνησε και η διαδικασία υποβολής ενστάσεων η οποία θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή στις 12.00 το μεσημέρι. Μετά και το πέρας αυτής της διαδικασίας θα αναρτηθούν τα οριστικά αποτελέσματα.

Σχετικά με τη διαδικασία των ενστάσεων η κ. Καραμερίνη ανέφερε ότι μπορούν να γίνουν με δύο τρόπους, «ο ένας θα είναι ο ηλεκτρονικός τρόπος στο site του OAEΔ, όπου υπάρχουν πληροφορίες για το πώς κάποιος θα μπει στην εφαρμογή και θα ανεβάσει τα δικαιολογητικά -εφόσον αυτό απαιτείται- και ο δεύτερος τρόπος είναι η αυτοπρόσωπη παρουσία, όπου μπορεί δηλαδή κάποιος να πάει στο ΚΠΑ (Κέντρο Προώθησης Απασχόλησης) της περιοχής του και να καταθέσει τα δικαιολογητικά και την ένσταση του. Όλες οι ενστάσεις μετά τη λήξη της προθεσμίας θα εξεταστούν από επιτροπή στη γενική διεύθυνση απασχόλησης του ΟΑΕΔ και η ομάδα αυτή θα βγάλει τα οριστικά αποτελέσματα και τους οριστικούς πίνακες κατάταξης το αργότερο μέχρι τις 22 Ιουνίου».

Η διοικήτρια του ΟΑΕΔ υπογράμμισε, επίσης, ότι την ίδια μέρα που θα βγουν τα τελικά αποτελέσματα οι δικαιούχοι θα μπορούν με το σχετικό παραπεμπτικό να πάνε στο Δήμο που έχουν επιλεγεί και να γίνει άμεσα η πρόσληψη.

Για τη δεύτερη φάση του προγράμματος, που αφορά άλλες 20.385 θέσεις εργασίας, η διοικήτρια του ΟΑΕΔ σημείωσε πως «σε αυτό το πρόγραμμα περιλαμβάνονται θέσεις εργασίας που αφορούν το Δημόσιο, κυρίως υπουργεία όπως το Παιδείας, το Εργασίας, το Υγείας, το Πολιτισμού, και Περιφέρειες και Αποκεντρωμένες Διοικήσεις» και ανέφερε ότι η πρόσκληση αυτή αναμένεται να γίνει από στιγμή σε στιγμή, -όπως είχε δηλώσει και η αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας Ράνια Αντωνοπούλου, συγκεκριμένα, μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Ιουνίου.

http://www.psaxnodouleia.gr/wp-content/uploads/2015/04/ergasiaka19.jpghttp://www.psaxnodouleia.gr/wp-content/uploads/2015/04/ergasiaka19-300x300.jpgpsaxnodouleiaΕργασιακάΘέσεις Εργασίας,Κοινωφελούς Εργασίας,ΟΑΕΔ,Προσλήψεις
Το αργότερο μέχρι τις 22 Ιουνίου θα είναι έτοιμοι οι οριστικοί πίνακες κατάταξης των ανέργων που θα καλύψουν 32.433 θέσεις πλήρους απασχόλησης για 5 μήνες στους δήμους στο πλαίσιο του προγράμματος Κοινωφελούς Χαρακτήρα του ΟΑΕΔ, όπως ανέφερε η διοικήτρια του Οργανισμού Μαρία Καραμεσίνη. Ήδη έχουν αναρτηθεί τα προσωρινά αποτελέσματα, ενώ...

Σχολιάστε