Ανοιχτές θέσεις για 16 αποφοίτους τεχνικών και πολυτεχνικών σχολών στη Γερμανία.Δεκάδες ευκαιρίες εργασίας προσφέρει η πολυεθνική εταιρεία NNE Pharmaplan, με έδρα τη Δανία.

Η εταιρεία δραστηριοποιείται στη μηχανική της φαρμακοβιομηχανίας και βοηθά τις φαρμακευτικές εταιρείες να διοχετεύσουν προϊόντα τους στην αγορά και τις προμηθεύει με ευέλικτες, συμβατές με την αγορά και μακράς πνοής λύσεις. Οι δραστηριότητές της δε εκτείνονται από την ανάληψη πλήρους ανοικοδόμησης φαρμακευτικών μονάδων έως την ανακατασκευή τους και την παροχή συμβουλευτικής συμβατής με τις Επιστήμες Ζωής.

Ο Ομιλος στηρίζεται στις ικανότητες και στην αφοσίωση των τουλάχιστον 2.000 εργαζομένων του παγκοσμίως και διατηρεί γραφεία σε δεκάδες πόλεις στη Δανία, στο Βέλγιο, στη Γαλλία, τη Γερμανία, τη Ρωσία, την Ελβετία, την Κίνα, την Ινδία και στις ΗΠΑ. Απασχολεί και αναζητά, μεταξύ άλλων, έμπειρους, φιλόδοξους και ταλαντούχους μηχανικούς ενέργειας, με πρωτεύοντα στόχο την εστίαση στον κλάδο της ενέργειας προκειμένου να ικανοποιεί τις συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες των πελατών του παγκοσμίως.

Γερμανία

Δεκαέξι θέσεις αποφοίτων Πανεπιστημίου και πτυχιούχων από τεχνικές και πολυτεχνικές σχολές προσφέρονται στη Γερμανία από την ΝΝΕ Plarmaplan.

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να αποστείλουν βιογραφικά μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της εταιρείας με καταληκτικές ημερομηνίες που εκτείνονται από τις 30 Ιουνίου έως και τα τέλη Δεκεμβρίου 2015. Στις ειδικότητες που θα καλυφθούν περιλαμβάνονται οι εξής: Consultant Manufacturing Execution Systems, GMP Consultant, Senior Project Manager, Project Engineers (Electrical Engineering), Senior Project Manager, Automation Engineers, αλλά και πτυχιούχοι Μηχανολογίας.

Ελβετία

Στη Βασιλεία θα εργαστούν τα άτομα που θα επιλέξουν την Ελβετία ως προορισμό εργασίας.

Οι θέσεις κατανέμονται σε οκτώ ειδικότητες και, συγκεκριμένα, στις εξής: Qualification /Validation Project Manager, Project Engineers, Technical Building Services Technician, Automation Technology Technician, Laboratory Planner, Technical Illustrator CAD, Account Manager και Project Assistant. Βιογραφικά αποστέλλονται με καταληκτικές ημερομηνίες από τις 15 Μαΐου έως τις 30 Ιουνίου 2015, αναλόγως της θέσης.

Ολλανδία

Υποψηφίους από έντεκα ειδικότητες θα επιλέξει η εταιρεία για τα γραφεία της στην Ολλανδία. Πρόκειται για τις εξής: Process Technology Consultant, Senior Quality Consultants, Senior IT Quality Consultant, Senior Consultant for Automation and IT, Health, Safety and Environmental Coordinator, Junior Automation Engineers, CIP/SIP Cleaning Engineer, Piping Engineer, Energy Consultant, Utility Engineers και Administrative IT Supporter.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να αποστέλλουν άμεσα βιογραφικά τους, καθώς οι καταληκτικές ημερομηνίες εκτείνονται από τις 30 Απριλίου έως και την 1η Ιουνίου 2015 ανάλογα με τη θέση που τους ενδιαφέρει.

Γαλλία

Σε διάφορες πόλεις της Γαλλίας, μεταξύ των οποίων η Chartres, θα τοποθετηθεί το νέο προσωπικό της NNE Pharmaplan. Οι ειδικότητες που θα καλυφθούν είναι οι εξής: Project Manager, Automation Technicians, Specialist Engineer, Validation Specialist Engineer, Design Office Technician, Conceptual Design Project Manager, Pharmaceuticals Account Manager, Project Designer, Junior and Validation Engineer, Management Control.

Η αποστολή βιογραφικών έχει ξεκινήσει και θα συνεχιστεί έως τις 30 Απριλίου.

Βέλγιο

Εξι ειδικότητες θα καλυφθούν στη Φλάνδρα και, συγκεκριμένα, οι εξής: HVAC/Black Utilities Engineer, Project Manager Conceptual Design, Draughtsman, OSD Process Engineer, Automation Engineer και Project Engineers.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να αποστέλλουν τα βιογραφικά τους μέσα στις καταληκτικές ημερομηνίες από τις 30 Απριλίου έως και τις 31 Μαΐου αναλόγως της θέσης.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Περισσότερες πληροφορίες για τις θέσεις, τον τρόπο αποστολής βιογραφικών, τα προσόντα και τα καθήκοντα που θα αναλάβουν οι επιτυχόντες παρέχονται στην επίσημη ιστοσελίδα της NNE Pharmaplan, http://www.nnepharmaplan.com/Career/Job-openings/.

http://www.psaxnodouleia.gr/wp-content/uploads/2015/05/GSK_Bio_636x330.jpghttp://www.psaxnodouleia.gr/wp-content/uploads/2015/05/GSK_Bio_636x330-300x300.jpgpsaxnodouleiaΘέσεις ΕξωτερικούΘέσεις Εργασίας
Ανοιχτές θέσεις για 16 αποφοίτους τεχνικών και πολυτεχνικών σχολών στη Γερμανία.Δεκάδες ευκαιρίες εργασίας προσφέρει η πολυεθνική εταιρεία NNE Pharmaplan, με έδρα τη Δανία. Η εταιρεία δραστηριοποιείται στη μηχανική της φαρμακοβιομηχανίας και βοηθά τις φαρμακευτικές εταιρείες να διοχετεύσουν προϊόντα τους στην αγορά και τις προμηθεύει με ευέλικτες, συμβατές με την αγορά...

Σχολιάστε