Λίγο πριν την λήξη της απαγόρευσης οι τριμελείς επιτροπές του Συμβουλίου της Επικρατείας ενέκριναν την πρόσληψη 128 ατόμων οκτάμηνης διάρκειας για τη λειτουργία των εκπαιδευτικών μονάδων του υπουργείου Οικονομικών (Ανώτερες Σχολές Τουριστικής Εκπαίδευσης και Ινστιτούτα Επαγγελματικής Κατάρτισης).

Συμβουλίου της Επικρατείας

Εκ των 128 ατόμων τα 123 είναι εκπαιδευτικοί και οι 5 διοικητικοί υπάλληλοι. Ακόμη, εγκρίθηκε η πρόσληψη 14 καθηγητών μουσικής για το Μορφωτικό, Πολιτιστικό, Αθλητικό και Κοινωνικό Νομικό Πρόσωπο του Δήμου Πολυγύρου «Αριστοτέλης».

Επίσης, το ΣτΕ άναψε το πράσινο φως για την πρόσληψη ενός διευθυντή, ενός μαέστρου χορωδίας παραδοσιακής μουσικής και 19 καθηγητών μουσικής για το δημοτικό ωδείο Πρέβεζας. Αντίθετα δεν κρίθηκε αναγκαία, κατά την προεκλογική περίοδο, η πρόσληψη ενός διευθυντή της Φιλαρμονικής Λούρου του εν λόγω δήμου. Παράλληλα, εγκρίθηκε η πρόσληψη 28 καθηγητών μουσικής και 26 καθηγητών διαφόρων ειδικοτήτων καλλιτεχνικής εκπαίδευσης της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Αγίας Βαρβάρας. Αντίθετα, για την ίδια κοινωφελή επιχείρηση δεν εγκρίθηκε η πρόσληψη 5 καθηγητών χορού, ενός καθηγητή παραδοσιακών χωρών και 4 καθηγητών εικαστικών.

Τέλος, εγκρίθηκε η πρόσληψη μιας βοηθού βρεφοκόμου για τον παιδικό σταθμό του Δήμου Τήνου και ενός ατόμου στο Δήμο Σερρών για την υλοποίηση του μαζικού αθλητισμού στην διασυνοριακή περιοχή του Δήμου Petrich της Βουλγαρίας και του Δήμου Σερρών («Sports for all»).

http://www.psaxnodouleia.gr/wp-content/uploads/2015/09/Συμβουλίου-της-Επικρατείας1.jpghttp://www.psaxnodouleia.gr/wp-content/uploads/2015/09/Συμβουλίου-της-Επικρατείας1-300x280.jpgpsaxnodouleiaΕργασιακάΔήμοι,Θέσεις Εργασίας,Προσλήψεις
Λίγο πριν την λήξη της απαγόρευσης οι τριμελείς επιτροπές του Συμβουλίου της Επικρατείας ενέκριναν την πρόσληψη 128 ατόμων οκτάμηνης διάρκειας για τη λειτουργία των εκπαιδευτικών μονάδων του υπουργείου Οικονομικών (Ανώτερες Σχολές Τουριστικής Εκπαίδευσης και Ινστιτούτα Επαγγελματικής Κατάρτισης). Εκ των 128 ατόμων τα 123 είναι εκπαιδευτικοί και οι 5 διοικητικοί υπάλληλοι....

Σχολιάστε