Νέα εμπλοκή προέκυψε με την ανάρτηση των προσωρινών πινάκων που θα περιλαμβάνουν τους δικαιούχους των 32.433 θέσεων που έχουν προκηρυχθεί στο πλαίσιο του προγράμματος κοινωφελούς εργασίας.

oaed

Διαπιστώθηκαν νέα λάθη στα στοιχεία που μετέφερε η Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση Κοινωνικής Ασφάλισης (ΗΔΙΚΑ) προς τον ΟΑΕΔ, με συνέπεια να είναι εξαιρετικά δύσκολο να αναρτηθούν οι προσωρινοί πίνακες, σήμερα. Πλέον, οι προσπάθειες που καταβάλλονται εστιάζονται στο να διορθωθούν τα λάθη το ταχύτερο δυνατό, έτσι ώστε έως το τέλος της εβδομάδας να γίνει η ανάρτηση στο site του Οργανισμού.

Τα λάθη που εντοπίστηκαν, αφορούν τον Αριθμό Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης (ΑΜΚΑ) χιλιάδων ανέργων, που έχουν υποβάλλει αιτήσεις. Όπως τονίζουν, αρμόδιοι υπηρεσιακοί παράγοντες, εάν δεν βρισκόταν το λάθος και γινόταν σήμερα η ανάρτηση, τότε υπήρχε σοβαρό ενδεχόμενο να υποβληθούν μαζικά χιλιάδες ενστάσεις, οι περισσότερες από τις οποίες, θα ήταν απόλυτα δίκαιες.

Σε μια τέτοια περίπτωση θα μπορούσε να προκληθεί ουσιαστικό «πάγωμα» του προγράμματος, αφού ο μεγάλος αριθμός των ενστάσεων, θα οδηγούσε σε ακόμα μεγαλύτερη καθυστέρηση.

http://www.psaxnodouleia.gr/wp-content/uploads/2015/04/oaed031-1024x683.jpghttp://www.psaxnodouleia.gr/wp-content/uploads/2015/04/oaed031-300x300.jpgpsaxnodouleiaΕργασιακάΆνεργοι,Θέσεις Εργασίας,Κοινωφελούς Εργασίας,ΟΑΕΔ,Προσλήψεις
Νέα εμπλοκή προέκυψε με την ανάρτηση των προσωρινών πινάκων που θα περιλαμβάνουν τους δικαιούχους των 32.433 θέσεων που έχουν προκηρυχθεί στο πλαίσιο του προγράμματος κοινωφελούς εργασίας. Διαπιστώθηκαν νέα λάθη στα στοιχεία που μετέφερε η Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση Κοινωνικής Ασφάλισης (ΗΔΙΚΑ) προς τον ΟΑΕΔ, με συνέπεια να είναι εξαιρετικά δύσκολο να αναρτηθούν...

Σχολιάστε