Λειτουργεί από την Τετάρτη 10 Ιουνίου, το Κοινωνικό Ιατρείο της Κέρκυρας, με τη συνεργασία του Δήμου, του Ιατρικού Συλλόγου της περιοχής και της Ιατροχειρουργικής Εταιρείας Ιατρείου Κέρκυρας.

κοινωνικα ιατρεια

Ωφελούμενοι του κοινωνικού ιατρείου θα είναι οι ανασφάλιστοι πολίτες, οι μετανάστες και οι μη έχοντες πρόσβαση στις δημόσιες υπηρεσίες υγείας.

Το ιατρείο, το οποίο στεγάζεται στο κτήριο της Ιατροχειρουργικής Εταιρείας Κέρκυρας, θα λειτουργεί από τις 18.00 έως τις 20.00.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν για ραντεβού στο τηλέφωνο 26613 62129, από τις 12.00 έως τις 14.00.

Όπως σημειώνει ο δήμος σε ανακοίνωσή του, οι πολίτες θα απευθύνονται στο Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Κέρκυρας στην οδό Σαμάρα 13, στον 4ο όροφο (πρώην νομαρχία), προκειμένου να τους χορηγηθεί η κάρτα κοινωνικού ιατρείου.

http://www.psaxnodouleia.gr/wp-content/uploads/2015/04/κοινωνικα-ιατρεια.jpghttp://www.psaxnodouleia.gr/wp-content/uploads/2015/04/κοινωνικα-ιατρεια-300x300.jpgpsaxnodouleiaΕργασιακάΆνεργοι,Δωρεάν Εξετάσεις,Δωρεάν Παροχές
Λειτουργεί από την Τετάρτη 10 Ιουνίου, το Κοινωνικό Ιατρείο της Κέρκυρας, με τη συνεργασία του Δήμου, του Ιατρικού Συλλόγου της περιοχής και της Ιατροχειρουργικής Εταιρείας Ιατρείου Κέρκυρας. Ωφελούμενοι του κοινωνικού ιατρείου θα είναι οι ανασφάλιστοι πολίτες, οι μετανάστες και οι μη έχοντες πρόσβαση στις δημόσιες υπηρεσίες υγείας. Το ιατρείο, το οποίο...

Σχολιάστε