Αναρτήθήκαν από τον ΟΑΕΔ οι Οριστικοί Πίνακες Κατάταξης Ανέργων της πράξης «Προώθηση της απασχόλησης μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα, σε επιβλέποντες φορείς για 32.433 θέσεις πλήρους απασχόλησης».

oaed

Στην σελίδα του ΟΑΕΔ έχουν αναρτηθεί τόσο ο Οριστικός Πίνακας Κατάταξης Ανέργων αλλά και ο Οριστικός Πίνακας Αποκλειόμενων Ανέργων. Σύμφωνα με την απόφαση της Διοικήτριας του ΟΑΕΔ κ. Μαρίας Καραμεσίνη οι επιλεγέντες για τοποθέτηση άνεργοι καλούνται να προσέλθουν άμεσα στις Υπηρεσίες του Οργανισμού (ΚΠΑ2) στις οποίες είναι εγγεγραμμένοι, προκειμένου να παραλάβουν Συστατικό Σημείωμα Υπόδειξης και να παρουσιαστούν στους Επιβλέποντες Φορείς.

Για τη διαδικασία υπόδειξης και την προσκόμιση των σχετικών δικαιολογητικών στους επιβλέποντες φορείς οι ωφελούμενοι άνεργοι μπορούν να ενημερωθούν από τον διαδικτυακό τόπο του ΟΑΕΔ www.oaed.gr, στην ενότητα Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες / Προγράμματα Κοινωφελούς Χαρακτήρα / «Οδηγός Εφαρμογής Προγράμματος Κοινωφελούς Χαρακτήρα» και από τις αρμόδιες Υπηρεσίες του Οργανισμού (ΚΠΑ2).

[block]1[/block]

http://www.psaxnodouleia.gr/wp-content/uploads/2015/04/oaed05.jpghttp://www.psaxnodouleia.gr/wp-content/uploads/2015/04/oaed05-300x300.jpgpsaxnodouleiaΔημόσιος τομέαςΆνεργοι,Θέσεις Εργασίας,Κοινωφελούς Εργασίας,ΟΑΕΔ,Προγράμματα
Αναρτήθήκαν από τον ΟΑΕΔ οι Οριστικοί Πίνακες Κατάταξης Ανέργων της πράξης «Προώθηση της απασχόλησης μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα, σε επιβλέποντες φορείς για 32.433 θέσεις πλήρους απασχόλησης». Στην σελίδα του ΟΑΕΔ έχουν αναρτηθεί τόσο ο Οριστικός Πίνακας Κατάταξης Ανέργων αλλά και ο Οριστικός Πίνακας Αποκλειόμενων Ανέργων. Σύμφωνα με την απόφαση της...

Σχολιάστε