Σε διάψευση των φημών που διακινήθηκαν νωρίτερα μέσω SMS και οι οποίες ήθελαν να ακυρώνεται το πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας, σε περίπτωση που επικρατήσει το «Όχι» στο επικείμενο δημοψήφισμα, προέβη η αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας, Ράνια Αντωνοπούλου.

OAED

Μάλιστα τονίστηκε ότι οι συγκεκριμένες ενέργειες έχουν ως στόχο «τον εκβιασμό και τον εκφοβισμό των ανέργων πολιτών προκειμένου να μην εκφράσουν ελεύθερα τη βούλησή τους στο δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου».

Η κα Αντωνοπούλου τόνισε ότι «το δημοψήφισμα δε διεξάγεται για να αποφασίσει ο ελληνικός λαός αν θα παραμείνει ή όχι στην Ευρωζώνη, αλλά για το αν συμφωνεί ή διαφωνεί με τα δυσβάσταχτα μέτρα που προτείνουν οι θεσμοί.

http://www.psaxnodouleia.gr/wp-content/uploads/2015/05/OAED.jpghttp://www.psaxnodouleia.gr/wp-content/uploads/2015/05/OAED-300x300.jpgpsaxnodouleiaΕργασιακάΚοινωφελούς Εργασίας,ΟΑΕΔ
Σε διάψευση των φημών που διακινήθηκαν νωρίτερα μέσω SMS και οι οποίες ήθελαν να ακυρώνεται το πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας, σε περίπτωση που επικρατήσει το «Όχι» στο επικείμενο δημοψήφισμα, προέβη η αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας, Ράνια Αντωνοπούλου. Μάλιστα τονίστηκε ότι οι συγκεκριμένες ενέργειες έχουν ως στόχο «τον εκβιασμό και τον εκφοβισμό των...

Σχολιάστε