ΟΑΕΔ: Πότε θα δοθεί το δώρο Πάσχα και πως υπολογίζεται

Πριν από την Μεγάλη Εβδομάδα θα δοθούν τα επιδόματα ανεργίας και γενικά τα επιδόματα παροχές στους δικαιούχους από τον ΟΑΕΔ. Επίσης πριν από την Μεγάλη Εβδομάδα θα δοθεί και το Δώρο Πάσχα στους επιδοτούμενους άνεργους του ΟΑΕΔ.

ergasiaka2

Συγκεκριμένα στο ΔΣ του ΟΑΕΔ της Τρίτης , αποφασίστηκε να καταβληθεί την Παρασκευή 3 Απριλίου, το σύνολο των επιδομάτων προς τους δικαιούχους. Ειδικότερα θα καταβληθούν το επίδομα ανεργίας, τόσο το τακτικό, όσο και το εποχικό, αλλά και το επίδομα που χορηγείται στους μακροχρόνια ανέργους.

Επίσης, ειδικά στους ανέργους θα καταβληθεί το δώρο Πάσχα, ενώ θα δοθούν στους δικαιούχους τα επιδόματα μητρότητας και τα επιδόματα ειδικών παροχών προστασίας της μητρότητας.

Στόχος είναι να έχουν δοθεί οι συγκεκριμένες παροχές στους δικαιούχους, πριν από την έναρξη της Μεγάλης Εβδομάδας

dikaiologitika.gr

http://www.psaxnodouleia.gr/wp-content/uploads/2015/03/ergasiaka2.jpghttp://www.psaxnodouleia.gr/wp-content/uploads/2015/03/ergasiaka2-300x300.jpgpsaxnodouleiaΕργασιακάΔώρο Πάσχα,Επίδομα ανεργίας,ΟΑΕΔ
ΟΑΕΔ: Πότε θα δοθεί το δώρο Πάσχα και πως υπολογίζεται Πριν από την Μεγάλη Εβδομάδα θα δοθούν τα επιδόματα ανεργίας και γενικά τα επιδόματα παροχές στους δικαιούχους από τον ΟΑΕΔ. Επίσης πριν από την Μεγάλη Εβδομάδα θα δοθεί και το Δώρο Πάσχα στους επιδοτούμενους άνεργους του ΟΑΕΔ. Συγκεκριμένα στο ΔΣ...

Σχολιάστε