Η αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Ράνια Αντωνοπούλου, αναφέρθηκε κατά την τοποθέτησή της στη Βουλή, σε τρεις σημαντικές παρεμβάσεις του υπουργείου Εργασίας οι οποίες περιλαμβάνονται στο σχέδιο νόμου για το παράλληλο πρόγραμμα.

εφορεία αρχαιοτήτων

Η κ. Αντωνοπούλου, αναφέρθηκε στα προγράμματα κατάρτισης και ένταξης των ανέργων στην αγορά εργασίας, και ειδικότερα στη ρύθμιση που προβλέπει την ένταξή τους για μαθητεία, «ώστε να έχουν την πρώτη τους εργασιακή εμπειρία» – και μάλιστα όχι αποκλειστικά σε ιδιωτικές επιχειρήσεις, αλλά και σε κοινωνικά συνεταιριστικά σχήματα.

Συνεχίζοντας, σημείωσε τις βελτιώσεις που εισάγονται στην κοινωφελή εργασία, όπως η διαμόρφωση κανόνων για την ασφάλεια και την υγιεινή στην εργασία, καθώς και την πρόβλεψη ειδικής αμοιβής για νυκτερινή εργασία των ανέργων που συμμετέχουν στα προγράμματα. Είπε επίσης, ότι οι ρυθμίσεις αυτές θα συμβάλουν στην καλύτερη λειτουργία στα κέντρα φιλοξενίας των προσφύγων και των μεταναστών.

http://www.psaxnodouleia.gr/wp-content/uploads/2015/05/εφορεία-αρχαιοτήτων.jpghttp://www.psaxnodouleia.gr/wp-content/uploads/2015/05/εφορεία-αρχαιοτήτων-300x300.jpgpsaxnodouleiaΕργασιακάΆνεργοι,Κοινωφελούς Εργασίας,Υπουργείο Εργασίας
Η αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Ράνια Αντωνοπούλου, αναφέρθηκε κατά την τοποθέτησή της στη Βουλή, σε τρεις σημαντικές παρεμβάσεις του υπουργείου Εργασίας οι οποίες περιλαμβάνονται στο σχέδιο νόμου για το παράλληλο πρόγραμμα. Η κ. Αντωνοπούλου, αναφέρθηκε στα προγράμματα κατάρτισης και ένταξης των ανέργων στην αγορά εργασίας, και ειδικότερα στη...

Σχολιάστε