Τα οριστικά αποτελέσματα για τις παιδικές κατασκηνώσεις ανακοίνωσε ο ΟΑΕΔ και οι αιτούντες μπορούν να δουν εαν είναι δικαιούχοι ή όχι μετά και την υποβολή των ενστάσεων στα προσωρινά αποτελέσματα.

oaed

Σύμφωνα με τον ΟΑΕΔ δικαιούχοι που εντάχθηκαν στα Μητρώα κατόπιν έγκρισης των ενστάσεών τους είναι πιθανόν να εμφανίζονται σε αυτά χωρίς στοιχεία και αριθμούς επιταγής κάποιων ωφελούμενων τέκνων τους. Τα στοιχεία αυτά και οι αριθμοί επιταγής των τέκνων αυτών θα προστεθούν στα Μητρώα μέχρι την Παρασκευή, 19.06.2015. Οι δικαιούχοι αυτοί μπορούν να προβαίνουν σε κρατήσεις θέσεων στις κατασκηνώσεις ΚΑΝΟΝΙΚΑ από την 17.06.2015.

Όπως επισημαίνει σε ξεχωριστή ανακοίνωση η διοίκηση του Οργανισμού, οι δικαιούχοι των Μητρώων δεν χρειάζεται να προσέρχονται στις Υπηρεσίες του ΟΑΕΔ για την παραλαβή οποιουδήποτε εντύπου το οποίο να πιστοποιεί την επιλογή τους για συμμετοχή στο πρόγραμμα. Μπορούν να επικοινωνούν απευθείας με την κατασκήνωση που επιθυμούν από το Μητρώο Παρόχων για κρατήσεις θέσεων.

Με την άφιξή τους στην κατασκήνωση οι δικαιούχοι πρέπει να έχουν μαζί τους:

  • τα ατομικά βιβλιάρια υγείας των παιδιών τους,
  • πρωτότυπα και φωτοαντίγραφα της ταυτότητας ή του διαβατηρίου τους,
  • πρωτότυπα και φωτοαντίγραφα από έγγραφα ταυτοπροσωπίας των παιδιών τους.

[block]1[/block]

http://www.psaxnodouleia.gr/wp-content/uploads/2015/04/oaed031-1024x683.jpghttp://www.psaxnodouleia.gr/wp-content/uploads/2015/04/oaed031-300x300.jpgpsaxnodouleiaΕργασιακάΔωρεάν Παροχές,ΟΑΕΔ,Προγράμματα
Τα οριστικά αποτελέσματα για τις παιδικές κατασκηνώσεις ανακοίνωσε ο ΟΑΕΔ και οι αιτούντες μπορούν να δουν εαν είναι δικαιούχοι ή όχι μετά και την υποβολή των ενστάσεων στα προσωρινά αποτελέσματα. Σύμφωνα με τον ΟΑΕΔ δικαιούχοι που εντάχθηκαν στα Μητρώα κατόπιν έγκρισης των ενστάσεών τους είναι πιθανόν να εμφανίζονται σε αυτά...

Σχολιάστε