Την παράταση των συμβάσεων του προσωπικού στον Δήμο Αμαρουσίου που απασχολείται στο πλαίσιο του προγράμματος «Δομές Αντιμετώπισης της Φτώχειας» του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων Προαγωγής Υγείας (Ε.Δ.Δ.Υ.Π.Π.Υ), υπέγραψε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Ε Γιώργος Πατούλης.

Δομές Αντιμετώπισης της Φτώχειας

Η ανανέωση των συμβάσεων αφορά σε 24 άτομα που απασχολούνται στο Κοινωνικό Παντοπωλείο, στο Κοινωνικό Φαρμακείο, στο Κοινωνικό Συσσίτιο, στην Τράπεζα Χρόνου, στον Δημοτικό Λαχανόκηπο, στο Γραφείο Διαμεσολάβησης του Δήμου Αμαρουσίου. Οι συμβάσεις είχαν διετή διάρκεια και παρατείνονται μέχρι τις 30/06/2016.

Με την ευκαιρία της υπογραφής της παράτασης των συμβάσεων, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Πατούλης, εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη λειτουργία των κοινωνικών δομών του Δήμου: «Στηρίζετε την κοινωνία που σας χρειάζεται. Με αφετηρία την παράταση των συμβάσεων εργασίας των απασχολούμενων στις δομές φτώχειας του Δήμου μας, θα γίνει αξιολόγηση του προγράμματος και θα τεθούν νέοι στόχοι προσαρμοσμένοι στις ανάγκες της κοινωνίας. Το πρόγραμμα «Δομές Αντιμετώπισης της Φτώχειας» στηρίζει ουσιαστικά τις υπηρεσίες κοινωνικής πρόνοιας προς τους συμπολίτες μας που χρειάζονται την υποστήριξή μας. Η Κ.Ε.Δ.Ε θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την περαιτέρω διατήρηση του προγράμματος ώστε να μην καταρρεύσουν οι κοινωνικές δομές μας»

http://www.psaxnodouleia.gr/wp-content/uploads/2016/01/Δομές-Αντιμετώπισης-της-Φτώχειας.jpghttp://www.psaxnodouleia.gr/wp-content/uploads/2016/01/Δομές-Αντιμετώπισης-της-Φτώχειας-300x300.jpgpsaxnodouleiaΕργασιακάΆνεργοι,Εποχιακής απασχόλησης,Προγράμματα
Την παράταση των συμβάσεων του προσωπικού στον Δήμο Αμαρουσίου που απασχολείται στο πλαίσιο του προγράμματος «Δομές Αντιμετώπισης της Φτώχειας» του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων Προαγωγής Υγείας (Ε.Δ.Δ.Υ.Π.Π.Υ), υπέγραψε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Ε Γιώργος Πατούλης. Η ανανέωση των συμβάσεων αφορά σε 24 άτομα που απασχολούνται στο Κοινωνικό...

Σχολιάστε