Ήδη από τις 4 Ιανουαρίου έχει τεθεί σε εφαρμογή η παροχή μιας σειράς υπηρεσιών του ΟΑΕΔ αποκλειστικά μέσω των ηλεκτρονικών Υπηρεσιών της Διαδικτυακής μας Πύλης ή των ΚΕΠ.

kpa oaed

Όμως κατά τη μετάβαση στο νέο αυτό σύστημα εντοπίσθηκαν προβλήματα κυρίως προσαρμογής στις νέες ηλεκτρονικές διαδικασίες, γι’ αυτό παρέμειναν εν ισχύ και τα ΚΠΑ. Τα επιδόματα που αφορά η απόφαση του Οργανισμού είναι:

* Επίδομα νεοεισερχομένων στην αγορά εργασίας (ΕΣΠΑ)

* Ειδικά Εποχικά Βοηθήματα

* Ειδικό Βοήθημα μετά τη λήξη της επιδότησης ανεργίας

* Ειδικό Βοήθημα μετά από τρίμηνη παραμονή στα Μητρώα Ανέργων

* Επίδομα Αποφυλακισμένων

* Ειδικό Βοήθημα λόγω επίσχεσης Εργασίας

* Ειδική Παροχή Προστασίας της Μητρότητας

* Συμπληρωματικό Επίδομα Μητρότητας

Σε κάθε περίπτωση, ο ΟΑΕΔ τονίζει ότι η ανανέωση των Δελτίων Ανεργίας εξακολουθεί να πραγματοποιείται αποκλειστικά μέσω των ηλεκτρονικών Υπηρεσιών της Διαδικτυακής μας Πύλης ή των ΚΕΠ.

http://www.psaxnodouleia.gr/wp-content/uploads/2015/05/kpa-oaed.jpghttp://www.psaxnodouleia.gr/wp-content/uploads/2015/05/kpa-oaed-300x300.jpgpsaxnodouleiaΕργασιακάΔωρεάν Παροχές,ΟΑΕΔ,Προγράμματα
Ήδη από τις 4 Ιανουαρίου έχει τεθεί σε εφαρμογή η παροχή μιας σειράς υπηρεσιών του ΟΑΕΔ αποκλειστικά μέσω των ηλεκτρονικών Υπηρεσιών της Διαδικτυακής μας Πύλης ή των ΚΕΠ. Όμως κατά τη μετάβαση στο νέο αυτό σύστημα εντοπίσθηκαν προβλήματα κυρίως προσαρμογής στις νέες ηλεκτρονικές διαδικασίες, γι' αυτό παρέμειναν εν ισχύ και...

Σχολιάστε