Ξεκίνησαν, οι αιτήσεις για πρακτική άσκηση στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, και θα παραμείνουν ανοιχτές μέχρι τις 15 Οκτωβρίου.

 προγράμματα εργασίας

Όπως σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση, οι ασκούμενοι στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο έχουν τη δυνατότητα να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία, καθώς θα έχουν την ευκαιρία να συναντηθούν και να εργαστούν με ανθρώπους από όλες τις χώρες της ΕΕ, θα μπορέσουν να εφαρμόσουν τις θεωρητικές τους γνώσεις σε ένα συναρπαστικό εργασιακό περιβάλλον, ενώ θα αποκτήσουν εμπειρία σε τομείς όπως η επικοινωνία, η δημιουργία πολιτικών, η μετάφραση και η διοίκηση.

Επίσης, η άσκηση στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο μπορεί να αποτελέσει ένα ιδανικό εφαλτήριο για την περαιτέρω σταδιοδρομία στις Βρυξέλλες αλλά και οπουδήποτε αλλού.

Σε αυτή την ιστοσελίδα μπορείτε να βρείτε όλες τις πληροφορίες για την πρακτική άσκηση στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Οι αιτήσεις για την πρακτική άσκηση που ξεκινά 1 Οκτωβρίου 2017, ανοίγουν στις 15 Αυγούστου. Αν ενδιαφέρεστε συμπληρώστε και στείλτε την online αίτηση σας μέχρι τις 15 Οκτωβρίου.

http://www.psaxnodouleia.gr/wp-content/uploads/2015/05/προγράμματα-εργασίας.jpghttp://www.psaxnodouleia.gr/wp-content/uploads/2015/05/προγράμματα-εργασίας-300x291.jpgpsaxnodouleiaΘέσεις ΕξωτερικούΑγορά Εργασίας,Πρακτική άσκηση,Προγράμματα
Ξεκίνησαν, οι αιτήσεις για πρακτική άσκηση στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, και θα παραμείνουν ανοιχτές μέχρι τις 15 Οκτωβρίου.   Όπως σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση, οι ασκούμενοι στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο έχουν τη δυνατότητα να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία, καθώς θα έχουν την ευκαιρία να συναντηθούν και να εργαστούν με ανθρώπους από όλες τις...

Σχολιάστε