Στο πλαίσιο υποστήριξης της κατ’ οίκον φροντίδας, ο Δήμος Νέας Ιωνίας ενημερώνει τους δημότες, ότι επαναλειτουργεί το πρόγραμμα «Κατ’ οίκον Φυσικοθεραπείας».

Η δράση απευθύνεται σε ασθενείς που αντιμετωπίζουν κοινωνικά και οικονομικά προβλήματα και χρήζουν κατ’ οίκον θεραπείας κατόπιν εντολής θεράποντος Ιατρού.

Το εν λόγω πρόγραμμα έχει διάρκεια 5 μηνών (έως το τέλος Δεκεμβρίου ) και στηρίζεται από τη Διεύθυνση Κοινωνικής Μέριμνας του Δήμου Νέας Ιωνίας των τεσσάρων Φυσικοθεραπευτριών των ΚΑΠΗ και των εργαζομένων του Προγράμματος Κοινωφελούς εργασίας του Ο.Α.Ε.Δ.

Τηλέφωνα επικοινωνίας 210 2752088 – 2102770774

http://www.psaxnodouleia.gr/wp-content/uploads/2015/05/παρκινσον.jpghttp://www.psaxnodouleia.gr/wp-content/uploads/2015/05/παρκινσον-300x300.jpgpsaxnodouleiaΕργασιακάΔήμοι,Δωρεάν Μαθήματα,Δωρεάν Παροχές
Στο πλαίσιο υποστήριξης της κατ’ οίκον φροντίδας, ο Δήμος Νέας Ιωνίας ενημερώνει τους δημότες, ότι επαναλειτουργεί το πρόγραμμα «Κατ’ οίκον Φυσικοθεραπείας». Η δράση απευθύνεται σε ασθενείς που αντιμετωπίζουν κοινωνικά και οικονομικά προβλήματα και χρήζουν κατ’ οίκον θεραπείας κατόπιν εντολής θεράποντος Ιατρού. Το εν λόγω πρόγραμμα έχει διάρκεια 5 μηνών (έως το...

Σχολιάστε