200 διαφορετικά εξ αποστάσεως προγράμματα εκπαίδευσης «τρέχουν» αυτή την περίοδο από το E-Learning του Πανεπιστημίου Αθηνών.

E-Learning του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών

Τα προγράμματα διεξάγονται αποκλειστικά μέσω διαδικτύου και απευθύνονται σε άτομα κάθε ηλικιακής ομάδας που είτε ξεκινάνε σήμερα την επαγγελματική τους σταδιοδρομία, είτε ήδη εργάζονται και ενδιαφέρονται να επικαιροποιήσουν τις γνώσεις τους και να γίνουν πιο ανταγωνιστικά στην αγορά εργασίας.

Αίτηση συμμετοχής στα προγράμματα μπορούν να υποβάλουν απόφοιτοι ΑΕΙ/AΤΕΙ αλλά και απόφοιτοι Λυκείου με σχετική εργασιακή εμπειρία αναλόγως των απαιτήσεων του κάθε προγράμματος.

Στα Προγράμματα απονέμονται πιστωτικές μονάδες Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (ECVET), ενώ οι απόφοιτοι μαζί με το Πιστοποιητικό λαμβάνουν και το Συμπλήρωμα Πιστοποιητικού Europass.

Όλα τα νέα προγράμματα, που αναπτύσσονται, είναι προσανατολισμένα στην παροχή γνώσεων και δεξιοτήτων, οι οποίες είναι απόλυτα συνυφασμένες με τις τάσεις που θα κυριαρχήσουν τόσο σε ευρωπαϊκό επίπεδο όσο και σε επίπεδο πρόβλεψης των εξελίξεων στην ελληνική οικονομία. Ενδεικτικά αναφέρονται κάποια από τα νέα προγράμματα που προσφέρει το E-Learning του ΕΚΠΑ αυτή την περίοδο όπως Digital Culture: Ψηφιακός Πολιτισμός και Πολιτισμική Τεχνολογία, Digital Marketing, International Hospitality, Maritime Strategy, Claims and Operations, Διαμεσολάβηση-Διεθνής Πρακτική, Ερμηνεία του Eλληνικού Nόμου , Εγκληματολογική Έρευνα: Η Συμβολή της Ψυχολογίας, Επείγουσα Νοσηλευτική, Επιμέλεια και Διόρθωση Κειμένου, Θεατρική Αγωγή, Σκηνογραφία και Ενδυματολογία, Σχολική Ψυχολογία κ.ά.

Ισχύουν ειδικές τιμές για ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες που πλήττονται περισσότερο από την οικονομική κρίση, όπως άνεργοι, πολύτεκνοι, ΑΜΕΑ, νέοι έως 30 ετών κάτοχοι της ευρωπαϊκής κάρτας νέων κ.ά. Οι ενδιαφερόμενοι που θα υποβάλλουν τις αιτήσεις τους έως 18/4/2016 θα έχουν επιπλέον έκπτωση στα δίδακτρα λόγω έγκαιρης προκράτησης θέσης.

Για πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη Γραμματεία των Προγραμμάτων στα τηλέφωνα 210.36.89.354 και 210.36.89.381

Summary
Article Name
Προγράμματα e-learning Πανεπιστημίου Αθηνών
http://www.psaxnodouleia.gr/wp-content/uploads/2015/10/E-Learning-του-Εθνικού-και-Καποδιστριακού-Πανεπιστημίου-Αθηνών.jpghttp://www.psaxnodouleia.gr/wp-content/uploads/2015/10/E-Learning-του-Εθνικού-και-Καποδιστριακού-Πανεπιστημίου-Αθηνών-300x300.jpgpsaxnodouleiaΣεμινάριαΔωρεάν Μαθήματα,Προγράμματα
200 διαφορετικά εξ αποστάσεως προγράμματα εκπαίδευσης «τρέχουν» αυτή την περίοδο από το E-Learning του Πανεπιστημίου Αθηνών. Τα προγράμματα διεξάγονται αποκλειστικά μέσω διαδικτύου και απευθύνονται σε άτομα κάθε ηλικιακής ομάδας που είτε ξεκινάνε σήμερα την επαγγελματική τους σταδιοδρομία, είτε ήδη εργάζονται και ενδιαφέρονται να επικαιροποιήσουν τις γνώσεις τους και να γίνουν...

Σχολιάστε