Το ΙΝΕΔΙΒΙΜ με ανακοίνωση του ενημερώνει τους εκπαιδευτές που υπέβαλαν αίτηση για τις προσλήψεις στα δημόσια ΙΕΚ και ΣΕΚ οτι το πρόβλημα στον υπολογισμό μορίων εχει διορθωθεί. Ακολουθεί ολόκληρη η ανακοίνωση.

ΔΙΕΚ Βόλου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ενημερώνουμε τους εκπαιδευτές που υπέβαλαν ηλεκτρονική αίτηση ότι, λόγω τεχνικού προβλήματος στον υπολογισμό των μορίων του πεδίου 2.1 “διδακτική εμπειρία σε ΙΕΚ και ΣΕΚ σχετική με το αντικείμενο”, υπολογιζόταν παραπάνω αριθμός μορίων από το κανονικό. Το πρόβλημα διορθώθηκε και έγινε αυτόματος υπολογισμός εκ νέου οπότε τα συνολικά μόρια που εμφανίζονται είναι τα σωστά.

Σας ενημερώνουμε ότι πρόβλημα παρατηρήθηκε στους εκπαιδευτές που είχαν δηλώσει πάνω από 1200 ώρες στο πεδίο 2.2 “διδακτική εμπειρία σε ΙΕΚ και ΣΕΚ σχετική με το αντικείμενο”.

http://www.psaxnodouleia.gr/wp-content/uploads/2015/08/ΔΙΕΚ-Βόλου.jpghttp://www.psaxnodouleia.gr/wp-content/uploads/2015/08/ΔΙΕΚ-Βόλου-300x300.jpgpsaxnodouleiaΕργασιακάΔημόσιο,Θέσεις Εργασίας,Προγράμματα,Προσλήψεις
Το ΙΝΕΔΙΒΙΜ με ανακοίνωση του ενημερώνει τους εκπαιδευτές που υπέβαλαν αίτηση για τις προσλήψεις στα δημόσια ΙΕΚ και ΣΕΚ οτι το πρόβλημα στον υπολογισμό μορίων εχει διορθωθεί. Ακολουθεί ολόκληρη η ανακοίνωση. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ενημερώνουμε τους εκπαιδευτές που υπέβαλαν ηλεκτρονική αίτηση ότι, λόγω τεχνικού προβλήματος στον υπολογισμό των μορίων του πεδίου 2.1 “διδακτική...

Σχολιάστε