Το ενδεχόμενο να προχωρήσει σε προσλήψεις νοσηλευτών με διαδικασίες-εξπρες-, χωρίς ΑΣΕΠ, για τις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας και τα Ογκολογικά Νοσοκομεία εξετάζει το υπουργείο Υγείας. Αυτό τουλάχιστον αναφέρθηκε στη σύσκεψη που είχε η πολιτική ηγεσία του υπουργείου με την ΕΙΠΑΝ.

Νοσοκομεία

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΕΙΠΑΝ, Ματίνα Παγώνη, οι ΜΕΘ και τα Ογκολογικά Νοσοκομεία αντιμετωπίζουν δραματικές ελλείψεις και η ανάγκη πρόσληψης νοσηλευτικού προσωπικού είναι επιτακτική για την προάσπιση της δημόσιας υγείας.

Επιπλέον, το υπουργείο Υγείας έχει δεσμευτεί ότι θα ενισχυσει την Υγεία με 4.500 μόνιμες προσλήψεις γιατρών και νοσηλευτών και θα έχει στηθεί ξανά η πρωτοβάθμια περίθαλψη.

http://www.psaxnodouleia.gr/wp-content/uploads/2015/04/νοσοκομειο-1024x683.jpghttp://www.psaxnodouleia.gr/wp-content/uploads/2015/04/νοσοκομειο-300x300.jpgpsaxnodouleiaΕργασιακάΑΣΕΠ,Προγράμματα,Προσλήψεις
Το ενδεχόμενο να προχωρήσει σε προσλήψεις νοσηλευτών με διαδικασίες-εξπρες-, χωρίς ΑΣΕΠ, για τις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας και τα Ογκολογικά Νοσοκομεία εξετάζει το υπουργείο Υγείας. Αυτό τουλάχιστον αναφέρθηκε στη σύσκεψη που είχε η πολιτική ηγεσία του υπουργείου με την ΕΙΠΑΝ. Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΕΙΠΑΝ, Ματίνα Παγώνη, οι ΜΕΘ και...

Σχολιάστε