Ερευνητές, επιστημονικούς συνεργάτες και διπλωματούχους διαφόρων ειδικοτήτων προσλαμβάνουν αυτήν την περίοδο ινστιτούτα, ερευνητικά κέντρα και δημόσιοι φορείς.

ινστιτούτα

Το νέο προσωπικό θα πρέπει να διαθέτει υψηλό επίπεδο γνώσεων πάνω στο αντικείμενο της προσφερόμενης θέσης αλλά και εξειδικευμένη εμπειρία, καθώς θα εργαστεί σε ευρωπαϊκά προγράμματα που διαχειρίζεται ο κάθε φορέας.

Αναλυτικότερα, 31 εξωτερικούς συνεργάτες πρόκειται να προσλάβει το ΕΚΕΦΕ «Δημόκριτος», ενώ 17 συμβάσεις θα υπογράψει ο «Διόφαντος» με ισάριθμους διπλωματούχους μηχανικούς και επιστήμονες Πληροφορικής. Με γιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων και νοσηλευτές θα ενισχυθεί το Αιγινήτειο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο αλλά και οι «Γιατροί του Κόσμου» (παράρτημα Ελλάδας).

Στελέχη Πληροφορικής αναζητά ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός για τη Λειτουργική Διαχείριση Συστημάτων Τεχνολογιών Πληροφορικής Ευρείας Κλίμακας στον Χώρο της Ελευθερίας, Ασφάλειας και Δικαιοσύνης (eu-LISA), ενώ 21 πτυχιούχους συνεργάτες Πληροφορικής και οικονομικών επιστημών θα προσλάβει η Γενική Γραμματεία Ερευνας και Τεχνολογίας.

Τέλος, με δύο συμβασιούχους υπαλλήλους για το πρόγραμμα «Συμβουλευτική και Επαγγελματικός Προσανατολισμός» θα ενισχυθεί η ΑΣΠΑΙΤΕ.

http://www.psaxnodouleia.gr/wp-content/uploads/2016/01/ινστιτούτα.jpghttp://www.psaxnodouleia.gr/wp-content/uploads/2016/01/ινστιτούτα-300x300.jpgpsaxnodouleiaΕργασιακάΔημόσιο,Θέσεις Εργασίας,Προγράμματα,Προσλήψεις
Ερευνητές, επιστημονικούς συνεργάτες και διπλωματούχους διαφόρων ειδικοτήτων προσλαμβάνουν αυτήν την περίοδο ινστιτούτα, ερευνητικά κέντρα και δημόσιοι φορείς. Το νέο προσωπικό θα πρέπει να διαθέτει υψηλό επίπεδο γνώσεων πάνω στο αντικείμενο της προσφερόμενης θέσης αλλά και εξειδικευμένη εμπειρία, καθώς θα εργαστεί σε ευρωπαϊκά προγράμματα που διαχειρίζεται ο κάθε φορέας. Αναλυτικότερα, 31 εξωτερικούς...

Σχολιάστε