Τη δέσμευση του γενικού γραμματέα Δημόσιας Υγείας, Γιάννη Μπασκόζου, για προσλήψεις νοσηλευτών στο ΕΣΥ, απέσπασαν τα μέλη της Ένωσης Νοσηλευτών Ελλάδος (ΕΝΕ), κατά τη διάρκεια ενημερωτικής συνάντησης.

Προσλήψεις στην Υγεία

Ο κ. Μπασκόζος αναγνωρίζοντας το πρόβλημα της υποστελέχωσης των δομών υγείας δεσμεύθηκε για προσλήψεις μόνιμου προσωπικού στην Υγεία μέχρι τέλους του έτους, με τη διαδικασία του ΑΣΕΠ.

Αναφορικά με το αίτημα της ΕΝΕ για τη δημιουργία Κεντρικής Μονάδας Διάλυσης Κυτταροστατικών στα ογκολογικά, πανεπιστημιακά και τριτοβάθμια νοσοκομεία, ο γενικός γραμματέας Δημόσιας Υγείας διαβεβαίωσε ότι το υπουργείο θα προχωρήσει σε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες για την υλοποίησή του, αναγνωρίζοντας τη σημαντικότητα του θέματος.

Τέλος, σε ότι αφορά τα ζητήματα εκπαίδευσης και καθηκόντων των νοσηλευτών ο κ. Μπασκόζος τάχθηκε υπέρ ενός ενιαίου μοντέλου εκπαίδευσης, ενώ στο προσεχές διάστημα θα δοθεί προς διαβούλευση στην ΕΝΕ σχέδιο που αφορά στις ειδικότητες των νοσηλευτών και την καθιέρωση καθηκοντολογίου.

http://www.psaxnodouleia.gr/wp-content/uploads/2015/04/noskomeio2.jpghttp://www.psaxnodouleia.gr/wp-content/uploads/2015/04/noskomeio2-300x300.jpgpsaxnodouleiaΕργασιακάΔημόσιο,Προκήρυξη,Προσλήψεις
Τη δέσμευση του γενικού γραμματέα Δημόσιας Υγείας, Γιάννη Μπασκόζου, για προσλήψεις νοσηλευτών στο ΕΣΥ, απέσπασαν τα μέλη της Ένωσης Νοσηλευτών Ελλάδος (ΕΝΕ), κατά τη διάρκεια ενημερωτικής συνάντησης. Ο κ. Μπασκόζος αναγνωρίζοντας το πρόβλημα της υποστελέχωσης των δομών υγείας δεσμεύθηκε για προσλήψεις μόνιμου προσωπικού στην Υγεία μέχρι τέλους του έτους, με...

Σχολιάστε