Προτεραιότητα στις προσλήψεις στον τομέα της Υγείας έχει θέσει η κυβέρνηση. Υστερα από συνάντηση που πραγματοποιήθηκε μεταξύ των υπουργών Υγείας Π. Κουρουμπλή και Διοικητικής Μεταρρύθμισης Χρ. Βερναρδάκη αποφασίστηκε να ολοκληρωθούν 1.100 προσλήψεις μόνιμου προσωπικού στην Υγεία μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου.

Νοσοκομεία

Οι προσλήψεις αφορούν εξειδικευμένο προσωπικό, νοσηλευτές και γιατρούς και έχουν τεθεί ως βασική προτεραιότητα της κυβερνητικής πολιτικής για τις προσλήψεις στο Δημόσιο τα έτη 2015 και 2016.

Υπενθυμίζεται ότι ο υπουργός Υγείας έχει κάνει αναφορές για καταγεγραμμένες ανάγκες 4.500 προσλήψεων στα νοσοκομεία και τα ιατρικά κέντρα.

http://www.psaxnodouleia.gr/wp-content/uploads/2015/04/νοσοκομειο-1024x683.jpghttp://www.psaxnodouleia.gr/wp-content/uploads/2015/04/νοσοκομειο-300x300.jpgpsaxnodouleiaΕργασιακάΔημόσιο,Θέσεις Εργασίας,Προγράμματα
Προτεραιότητα στις προσλήψεις στον τομέα της Υγείας έχει θέσει η κυβέρνηση. Υστερα από συνάντηση που πραγματοποιήθηκε μεταξύ των υπουργών Υγείας Π. Κουρουμπλή και Διοικητικής Μεταρρύθμισης Χρ. Βερναρδάκη αποφασίστηκε να ολοκληρωθούν 1.100 προσλήψεις μόνιμου προσωπικού στην Υγεία μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου. Οι προσλήψεις αφορούν εξειδικευμένο προσωπικό, νοσηλευτές και γιατρούς και έχουν...

Σχολιάστε