Την εβδομάδα μετά τις εκλογές το Υπουργείο Παιδείας εκτιμά ότι θα ομαλοποιηθεί η κατάσταση με τα κενά στα σχολεία αφού θα ξεκινήσουν οι πρώτες προσλήψεις αναπληρωτών εκπαιδευτικών στα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

δημόσια ΙΕΚ του υπουργείου Οικονομίας

Η υπηρεσιακή υπουργός Παιδείας, Ευφροσύνη Κιάου έκανε γνωστό ότι μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου θα έχουν τοποθετηθεί στα σχολεία περισσότεροι από 10.000 αναπληρωτές, δίνοντας προτεραιότητα στα σχολεία που δεν έχουν ανοίξει ακόμη (κυρίως μονοθέσια απομακρυσμένων ορεινών και νησιωτικών περιοχών) της Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, στα ολοήμερα, αλλά και στη Γ΄ τάξη του λυκείου και πιο συγκεκριμένα σε καθηγητές που χρειάζονται για τη διδασκαλία των πανελλαδικώς εξεταζόμενων μαθημάτων.

“Στα μέσα της επόμενης εβδομάδας θα ξεκινήσει το πρώτο κύμα των προσλήψεων. Ήδη αναρτήθηκαν οι προσωρινοί πίνακες αναπληρωτών πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης της δευτεροβάθμιας. Μέχρι την Παρασκευή θα έχει λήξει η προθεσμία των ενστάσεων, θα ακολουθήσει η επεξεργασία των στοιχείων και τη Δευτέρα με Τρίτη θα έχουμε τους οριστικούς πίνακες ώστε να γίνουν οι τοποθετήσεις” επεσήμανε η κ. Κιάου.

http://www.psaxnodouleia.gr/wp-content/uploads/2015/09/Δημόσια-ΙΕΚ.jpghttp://www.psaxnodouleia.gr/wp-content/uploads/2015/09/Δημόσια-ΙΕΚ-300x278.jpgpsaxnodouleiaΕργασιακάΘέσεις Εργασίας,Προσλήψεις
Την εβδομάδα μετά τις εκλογές το Υπουργείο Παιδείας εκτιμά ότι θα ομαλοποιηθεί η κατάσταση με τα κενά στα σχολεία αφού θα ξεκινήσουν οι πρώτες προσλήψεις αναπληρωτών εκπαιδευτικών στα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Η υπηρεσιακή υπουργός Παιδείας, Ευφροσύνη Κιάου έκανε γνωστό ότι μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου θα έχουν τοποθετηθεί...

Σχολιάστε