Ανακοινώθηκε σήμερα η τροποποίηση του οδηγού του προγράμματος «Ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στους τομείς Μεταποίησης, Τουρισμού, Η προθεσμία ολοκλήρωσης των χρηματοδοτούμενων επενδύσεων Εμπορίου-Υπηρεσιών» ως προς την προθεσμία ολοκλήρωσης των χρηματοδοτούμενων επενδύσεων δεν μπορεί να υπερβαίνει την 31η Δεκεμβρίου 2015.

mme template

Με την απόφαση που υπογράφει ο υπουργός Οικονομίας Γιώργος Σταθάκης ορίζεται ότι θα απεντάσσονται τα έργα για τα οποία δεν έχει γίνει μέχρι 30 Ιουνίου 2015 αίτημα πιστοποίησης-επαλήθευσης ή αίτημα τροποποίησης.

Περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν στις ηλεκτρονικές σελίδες των αρμόδιων φορέων του υπουργείου: www.antagonistikotita.gr, www.espa.gr και www.efepae.gr.

http://www.psaxnodouleia.gr/wp-content/uploads/2015/04/mme-template.jpghttp://www.psaxnodouleia.gr/wp-content/uploads/2015/04/mme-template-300x300.jpgpsaxnodouleiaΕργασιακάΑγορά Εργασίας,Ειδική ενίσχυση,Επιχειρηματικότητα
Ανακοινώθηκε σήμερα η τροποποίηση του οδηγού του προγράμματος «Ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στους τομείς Μεταποίησης, Τουρισμού, Η προθεσμία ολοκλήρωσης των χρηματοδοτούμενων επενδύσεων Εμπορίου-Υπηρεσιών» ως προς την προθεσμία ολοκλήρωσης των χρηματοδοτούμενων επενδύσεων δεν μπορεί να υπερβαίνει την 31η Δεκεμβρίου 2015. Με την απόφαση που υπογράφει ο υπουργός Οικονομίας Γιώργος Σταθάκης...

Σχολιάστε