Πρόγραμμα Εργασιακής Απασχόλησης Νέων Πτυχιούχων προσφέρει ο Όμιλος Ελληνικά Πετρέλαια. Το πρόγραμμα αυτό είναι σχεδιασμένο ώστε να δώσει ευκαιρίες εργασιακών επιλογών σε νέους με εξαιρετικά προσόντα από καταξιωμένα Πανεπιστημιακά Ιδρύματα της Ελλάδας και του Εξωτερικού που με την αξία και τις προσπάθειές τους διακρίθηκαν κατά τη διάρκεια της Ακαδημαϊκής τους πορείας.

elpe

Πρόκειται για μια δράση που, μέσα από μια αξιοκρατική διαδικασία, δημιουργεί και προσφέρει ευκαιρίες για εργασιακή εμπειρία, επαγγελματική και προσωπική εξέλιξη, επιβραβεύοντας την αριστεία και τις υψηλές επιδόσεις νέων Ελλήνων επιστημόνων, αποφοίτων Ελληνικών και Διεθνών Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων.

Το Πρόγραμμα Εργασιακής Απασχόλησης Νέων Πτυχιούχων αφορά δέκα (10) θέσεις απασχόλησης στους ακόλουθους τομείς δραστηριότητας: ΔΙΥΛΙΣΗ (CEE), Πέντε (5) θέσεις απασχόλησης στην Παραγωγή/Διύλιση, οι οποίες αφορούν διπλωματούχους Χημικούς Μηχανικούς και Ηλεκτρολόγους Μηχανικούς. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ (FIN), Δύο (2) θέσεις απασχόλησης στις Οικονομικές Υπηρεσίες του Ομίλου, οι οποίες αφορούν πτυχιούχους Οικονομικών Επιστημών στον τομέα των Χρηματοοικονομικών. MARKETING & ΠΩΛΗΣΕΙΣ (MARK), Μία (1) θέση απασχόλησης στο Marketing και στις Πωλήσεις Εμπορίας, η οποία αφορά πτυχιούχους στον τομέα του Marketing. ΕΦΟΔΙΑΣΜΟΣ & ΕΜΠΟΡΙΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΕΙΔΩΝ (S&T), Δύο (2) θέσεις απασχόλησης στον Εφοδιασμό & Εμπορία Πετρελαιοειδών, οι οποίες αφορούν διπλωματούχους Χημικούς Μηχανικούς.

Η χρονική διάρκεια απασχόλησης του Προγράμματος Εργασιακής Απασχόλησης Νέων Πτυχιούχων είναι ένα (1) έτος, με δυνατότητα ανανέωσης ενός έως δύο ετών (1-2), μετά από αξιολόγηση. Όσοι ενδιαφέρονται να δηλώσουν συμμετοχή στο Πρόγραμμα Εργασιακής Απασχόλησης Νέων Πτυχιούχων, πρέπει να συμπληρώσουν υποχρεωτικά την ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής ΕΔΩ.

Έγκυρες είναι οι δηλώσεις συμμετοχής που γίνονται με συμπλήρωση και αποστολή, σύμφωνα με τα ανωτέρω, της συγκεκριμένης αίτησης και μόνο. Καταληκτική ημερομηνία αποστολής αιτήσεων: 29η Μαϊου 2015.

http://www.psaxnodouleia.gr/wp-content/uploads/2015/04/elpe-praktikh.jpghttp://www.psaxnodouleia.gr/wp-content/uploads/2015/04/elpe-praktikh-300x300.jpgpsaxnodouleiaΙδιωτικός τομέαςΘέσεις Εργασίας,Προσλήψεις
Πρόγραμμα Εργασιακής Απασχόλησης Νέων Πτυχιούχων προσφέρει ο Όμιλος Ελληνικά Πετρέλαια. Το πρόγραμμα αυτό είναι σχεδιασμένο ώστε να δώσει ευκαιρίες εργασιακών επιλογών σε νέους με εξαιρετικά προσόντα από καταξιωμένα Πανεπιστημιακά Ιδρύματα της Ελλάδας και του Εξωτερικού που με την αξία και τις προσπάθειές τους διακρίθηκαν κατά τη διάρκεια της Ακαδημαϊκής...

Σχολιάστε