Μια ευκαιρία να γνωρίσεις το δυναμικό χώρο των τηλεπικοινωνιών αλλά και να αποκτήσεις εργασιακή εμπειρία, αναδεικνύοντας ταυτόχρονα τα ταλέντα και τις δυνατότητες σου!

Vodafone

Είσαι ο επόμενος Discover Vodafone;

Είσαι τελειόφοιτος/απόφοιτος μεταπτυχιακών σπουδών ή Πολυτεχνικών Σχολών και:

έτοιμος για ένα συναρπαστικό & γεμάτο προκλήσεις ταξίδι στον χώρο των τηλεπικοινωνιών
φιλόδοξος, με πάθος, ενέργεια, νέες ιδέες και σκέφτεσαι έξω από τα συνηθισμένα (out of the box)
ευέλικτος, δημιουργικός, καινοτόμος και εξοικειωμένος με την τεχνολογία & τις νέες τάσεις της εποχής

τότε είσαι έτοιμος/η για την πρόκληση του προγράμματος Discover Vodafone…

Προϋποθέσεις συμμετοχής

Bαθμός πτυχίου από 7/10 και άνω
Μεταπτυχιακός τίτλος σπουδών (σε εξέλιξη ή ολοκληρωμένο)
Εργασιακή εμπειρία όχι μεγαλύτερη από 2 χρόνια

Τι θα κάνω;

Τον πρώτο χρόνο, θα έχεις τη δυνατότητα να γνωρίσεις διαφορετικά τμήματα της εταιρίας μέσω της εναλλαγής ρόλων. Τους δυο πρώτους μήνες θα απασχοληθείς σε κατάστημα και στο τηλεφωνικό κέντρο. Θα έχεις την ευκαιρία να βιώσεις την εμπειρία του πελάτη, να ασχοληθείς με τα προβλήματα του, να μάθεις για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας και να καταλάβεις πως δουλεύουμε σε καθημερινή βάση με τους πελάτες μας. Στη συνέχεια θα αναλάβεις δυο έργα (projects) διάρκειας πέντε μηνών το καθένα. Το δεύτερο χρόνο θα τοποθετηθείς με συγκεκριμένο ρόλο σε κάποια από τις διευθύνσεις της εταιρίας.

Κατά τη διάρκεια του προγράμματος, θα έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις και να εργαστείς με διαφορετικούς ανθρώπους και να γίνει μέλος μιας μεγάλης ομάδας, αποκομίζοντας πολύτιμη εμπειρία. Ταυτόχρονα, θα έχεις υποστήριξη και καθοδήγηση αναπτύσσοντας τις ικανότητες και δεξιότητές σου.

Που θα εργάζομαι;

Κατά τη διάρκεια του προγράμματος, θα εργάζεσαι στα κεντρικά μας γραφεία στο Χαλάνδρι ή σε κάποιο από τα υπόλοιπα κτίρια της Αττικής.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

http://www.psaxnodouleia.gr/wp-content/uploads/2016/01/Vodafone.jpghttp://www.psaxnodouleia.gr/wp-content/uploads/2016/01/Vodafone-300x300.jpgpsaxnodouleiaΙδιωτικός τομέαςΑγορά Εργασίας,Άνεργοι,Προγράμματα
Μια ευκαιρία να γνωρίσεις το δυναμικό χώρο των τηλεπικοινωνιών αλλά και να αποκτήσεις εργασιακή εμπειρία, αναδεικνύοντας ταυτόχρονα τα ταλέντα και τις δυνατότητες σου! Είσαι ο επόμενος Discover Vodafone; Είσαι τελειόφοιτος/απόφοιτος μεταπτυχιακών σπουδών ή Πολυτεχνικών Σχολών και: έτοιμος για ένα συναρπαστικό & γεμάτο προκλήσεις ταξίδι στον χώρο των τηλεπικοινωνιών φιλόδοξος, με πάθος, ενέργεια, νέες...

Σχολιάστε