Την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των ενστάσεων που υποβλήθηκαν για συμμετοχή στο πρόγραμμα επισιτιστικής και βασικής υλικής συνδρομής για τους απόρους, αναμένει ο Δήμος Θεσσαλονίκης από το Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Αλληλεγγύης, ώστε να προχωρήσει στην οριστικοποίηση των σχετικών καταλόγων των ωφελούμενων.

ΤΕΒΑ

Ο Δήμος θα ενημερώσει τους ενδιαφερόμενους με όλα τα διαθέσιμα μέσα (τηλέφωνα, SMS, ανακοινώσεις) σχετικά με τον τρόπο που θα δρομολογηθούν οι διανομές τροφίμων.

Επισημαίνεται ότι ανεξάρτητα από την υλοποίηση του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD), η Κοινωνική Σύμπραξη ΠΕ Θεσσαλονίκης – Ανατολικό Τμήμα, θα πραγματοποιεί διανομές φρούτων, με ωφελούμενους, πέραν των κατόχων της Κάρτας Σίτισης της Ανθρωπιστικής Κρίσης και του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Θεσσαλονίκης και τους εγκριθέντες του Προγράμματος Επισιτιστικής Βοήθειας (ΤΕΒΑ).

Οι παραπάνω διανομές υλοποιούνται στο πλαίσιο της εφαρμογής του Κανονισμού της Ε.Ε. 10301/2014 για συμπληρωματικά προσωρινά έκτακτα μέτρα στήριξης σε παραγωγούς ορισμένων οπωροκηπευτικών και της ΚΥΑ με αριθμό Πρωτοκόλλου 33320/89565//14-8-2015 των Υπουργείων Αγροτικής Ανάπτυξης και Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, καθώς και της Υ.Α. 4562/1111018/20-10-2015 του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

http://www.psaxnodouleia.gr/wp-content/uploads/2015/07/ΤΕΒΑ.jpghttp://www.psaxnodouleia.gr/wp-content/uploads/2015/07/ΤΕΒΑ-300x300.jpgpsaxnodouleiaΕργασιακάΔωρεάν Παροχές,Ειδική ενίσχυση
Την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των ενστάσεων που υποβλήθηκαν για συμμετοχή στο πρόγραμμα επισιτιστικής και βασικής υλικής συνδρομής για τους απόρους, αναμένει ο Δήμος Θεσσαλονίκης από το Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Αλληλεγγύης, ώστε να προχωρήσει στην οριστικοποίηση των σχετικών καταλόγων των ωφελούμενων. Ο Δήμος θα ενημερώσει τους ενδιαφερόμενους με όλα...

Σχολιάστε