Τις 300,266 ανήλθαν οι αιτήσεις για συμμετοχή στο πρόγραμμα για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης. Τα αποτελέσματα των δικαιούχων για τις παροχές – επιδότηση σίτισης και ενοικίου αλλά και δωρεάν ρεύμα  αναμένονται τέλος Ιουνίου.

ανθρωπιστικη κριση

Στις 30 Μαϊου έληξε η υποβολή αιτήσεων, από τον πρώτο έλενχο που έχουν πραγματοποιήσει οι αρμόδιες υπηρεσίες του υπουργείου εργασίας προκύπτουν τα εξής:

  • Σε 293.786 αιτήσεις, εκφράζεται η επιθυμία για συμμετοχή στο πρόγραμμα που αφορά την επιδότηση σίτισης.
  • Άλλες 140.366 αιτήσεις αφορούν την επανασύνδεση ρεύματος και την παροχή δωρεάν ηλεκτρικής ενέργειας,
  • 90.015 οι αιτήσεις που έχουν υποβληθεί για το επίδομα ενοικίου.

Στη συνέχεια του προγράμματος, θα πραγματοποιηθεί η αξιολόγηση και η διασταύρωση των στοιχείων όσων έχουν υποβάλλει τις αιτήσεις και αφού προκύψουν οι κατάλογοι των ωφελούμενων θα αρχίσει και η υλοποίηση των παροχών. Το χρονοδιάγραμμα προβλέπει ότι σε περίπου 15 με 20 ημέρες να ολοκληρωθούν οι διασταυρώσεις και τα αποτελέσματα να ανακοινώνονται τέλος Ιουνίου με τις παροχές να αποδίδονται στους δικαιούχους απο τον Ιούλιο.

http://www.psaxnodouleia.gr/wp-content/uploads/2015/04/λαικι1-1024x768.jpghttp://www.psaxnodouleia.gr/wp-content/uploads/2015/04/λαικι1-300x300.jpgpsaxnodouleiaΕργασιακάΑνθρωπιστικής κρίσης,Δωρεάν Παροχές,Προγράμματα
Τις 300,266 ανήλθαν οι αιτήσεις για συμμετοχή στο πρόγραμμα για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης. Τα αποτελέσματα των δικαιούχων για τις παροχές - επιδότηση σίτισης και ενοικίου αλλά και δωρεάν ρεύμα  αναμένονται τέλος Ιουνίου. Στις 30 Μαϊου έληξε η υποβολή αιτήσεων, από τον πρώτο έλενχο που έχουν πραγματοποιήσει οι αρμόδιες...

Σχολιάστε