Η Πρεσβεία της Ινδονησίας στην Αθήνα γνωστοποιεί χορήγηση τριών (3) υποτροφιών Darmasiswa, σε Έλληνες φοιτητές ως 30 ετών που επιθυμούν να ασχοληθούν με την εκμάθηση της Ινδονησιακής Γλώσσας, Τέχνης, Μουσικής και Χειροτεχνίας σε επιλεγμένα Πανεπιστήμια της Ινδονησίας, για το ακαδημαϊκό έτος 2016-2017. Οι υποτροφίες χορηγούνται από τα Υπουργεία Παιδείας & Πολιτισμού και Εξωτερικών της Ινδονησίας σε συνεργασία.

πολιτισμού Ινδονησίας

Οι υποτροφίες συνίστανται σε παρακολούθηση του Προγράμματος (RegularDarmasiswaProgram) διάρκειας ενός (1) έτους, για τη μελέτη της Ινδονησιακής γλώσσας BahasaIndonesia, της παραδοσιακής μουσικής, του παραδοσιακού χορού και Ινδονησιακής χειροτεχνίας σε 54 πανεπιστημιακά ιδρύματα της Ινδονησίας.

Περίοδος προγράμματος: Σεπτέμβριος 2016-Αύγουστος 2017

Οι υποτροφίες συνίστανται στη χορήγηση 2.000.000 ρουπίων –Rupiahs- μηνιαίως (περίπου 160 €), ποσό που καλύπτει το κόστος ζωής, αγορά βιβλίων, τοπικές μεταφορές, ιατρική περίθαλψη και μικροέξοδα.

Δεν χορηγείται στέγη στους υποτρόφους του Προγράμματος Darmasiswa, ωστόσο το αρμόδιο γραφείο (BureauforInternationalCooperation) μπορεί να προσφέρει βοήθεια στην αναζήτηση κατάλληλου καταλύματος.

Δεν καλύπτονται τα αεροπορικά εισιτήρια, ωστόσο καλύπτονται τα έξοδα από την Jakarta μέχρι το Πανεπιστήμιο που έχει επιλεγεί για το πρόγραμμα του υποτρόφου.

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων: 26 Φεβρουαρίου 2016 στην Πρεσβεία της Ινδονησίας στην Αθήνα, Πολιτιστικό Τμήμα.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Πολιτιστικό Τμήμα της Πρεσβείας της Ινδονησίας στην Αθήνα, Μαραθωνοδρόμων 99, 154 52 Π. Ψυχικό (κυρία DyahSusilowati), τηλέφωνο 210 6774692 ή 210 6742345 -εσωτ. 3- ώρες 10-16, όλες τις εργάσιμες μέρες), http://indonesia.gr,

E-mail:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Ιιστοσελίδα: http://darmasiswa.kemdikbud.go.id/darmasiswa

Για την αίτηση συμμετοχής και όλα τα απαιτούμενα στοιχεία για την κατάρτιση του πλήρους φακέλου υποψηφιότητας για υποτροφία, καθώς και τον κατάλογο με τα Πανεπιστήμια και τις προσφερόμενες σπουδές .

http://www.psaxnodouleia.gr/wp-content/uploads/2016/02/πολιτισμού-Ινδονησίας.jpghttp://www.psaxnodouleia.gr/wp-content/uploads/2016/02/πολιτισμού-Ινδονησίας-300x300.jpgpsaxnodouleiaΕργασιακάΣεμινάριαΠρογράμματα
Η Πρεσβεία της Ινδονησίας στην Αθήνα γνωστοποιεί χορήγηση τριών (3) υποτροφιών Darmasiswa, σε Έλληνες φοιτητές ως 30 ετών που επιθυμούν να ασχοληθούν με την εκμάθηση της Ινδονησιακής Γλώσσας, Τέχνης, Μουσικής και Χειροτεχνίας σε επιλεγμένα Πανεπιστήμια της Ινδονησίας, για το ακαδημαϊκό έτος 2016-2017. Οι υποτροφίες χορηγούνται από τα Υπουργεία Παιδείας...

Σχολιάστε