Το αργότερο έως τις αρχές Οκτωβρίου θέλουν την ΗΔΙΚΑ να έχει ολοκληρώσει το σκέλος της διασταύρωσης στοιχείων για το επίδομα ενοικίου που έπρεπε να γίνει, έτσι ώστε οι δικαιούχοι να αυξηθούν από τους 9.500 που έλαβαν την α’ δόση.

Απομένει τώρα να γίνει ο απαραίτητος επανέλεγχος από τις υπηρεσίες Πρόνοιας του υπουργείου Εργασίας και να προχωρήσει η χορήγηση της β’ δόσης.

Υπενθυμίζεται ότι για το πρόγραμμα της επιδότησης ενοικίου είχαν προκύψει 30.575 δικαιούχοι. Οι περισσότεροι όμως δεν είχαν καταθέσει τα απαραίτητα δικαιολογητικά (πχ μισθωτήρια συμβόλαια) και έτσι δεν έλαβαν την α’ δόση που χορηγήθηκε στις αρχές Σεπτεμβρίου.

http://www.psaxnodouleia.gr/wp-content/uploads/2015/04/Money-Euro1-1024x768.jpghttp://www.psaxnodouleia.gr/wp-content/uploads/2015/04/Money-Euro1-300x300.jpgpsaxnodouleiaΕργασιακάΔωρεάν Παροχές,Επιδόματα,Προγράμματα
Το αργότερο έως τις αρχές Οκτωβρίου θέλουν την ΗΔΙΚΑ να έχει ολοκληρώσει το σκέλος της διασταύρωσης στοιχείων για το επίδομα ενοικίου που έπρεπε να γίνει, έτσι ώστε οι δικαιούχοι να αυξηθούν από τους 9.500 που έλαβαν την α' δόση. Απομένει τώρα να γίνει ο απαραίτητος επανέλεγχος από τις υπηρεσίες Πρόνοιας...

Σχολιάστε