Στις μια απο το υπουργείο εργασίας θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα για το πρόγραμμα Αντιμετώπιση της Ανθρωπιστικής Κρίσης που προσφέρει στους δικαιούχους δωρεάν ρεύμα , κάρτα σίτισης και επίδομα ενοικίου.

ανθρωπιστικη κριση

Υπενθυμίζεται ότι για συμμετοχή στο επίδομα σίτισης έχουν υποβληθεί 297.000 αιτήσεις. Επίσης, η κα Φωτίου έχει δεσμευτεί ότι το πρόγραμμα θα καλύψει τις ανάγκες έως 300.000 φυσικών προσώπων ή 153.000 νοικοκυριών. Η επιδότηση σίτισης αφορά την αγορά τροφίμων από καταστήματα, μέσω της Κάρτας Αλληλεγγύης Σίτισης, συνολικής αξίας 70 έως 220 ευρώ το μήνα, ανάλογα με τα μέλη της οικογένειας.

Το πρόγραμμα για την καταπολέμηση της ανθρωπιστικής κρίσης περιλαμβάνει επίσης:

*Δωρεάν επανασύνδεση κομμένων ηλεκτρικών παροχών κύριας κατοικίας και δωρεάν ποσότητα ρεύματος, έως 300 kwh ανά μήνα.
*Επίδομα ενοικίου για νέες μισθώσεις ή ανανεώσεις παλιών, από 70 έως 220 ευρώ το μήνα ανάλογα με τον αριθμό των μελών της οικογένειας.

http://www.psaxnodouleia.gr/wp-content/uploads/2015/05/ανθρωπιστικη-κριση.jpghttp://www.psaxnodouleia.gr/wp-content/uploads/2015/05/ανθρωπιστικη-κριση-300x281.jpgpsaxnodouleiaΕργασιακάΑνθρωπιστικής κρίσης,Δωρεάν Παροχές,Προγράμματα
Στις μια απο το υπουργείο εργασίας θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα για το πρόγραμμα Αντιμετώπιση της Ανθρωπιστικής Κρίσης που προσφέρει στους δικαιούχους δωρεάν ρεύμα , κάρτα σίτισης και επίδομα ενοικίου. Υπενθυμίζεται ότι για συμμετοχή στο επίδομα σίτισης έχουν υποβληθεί 297.000 αιτήσεις. Επίσης, η κα Φωτίου έχει δεσμευτεί ότι το πρόγραμμα θα...

Σχολιάστε