Δύο κύκλους μαθημάτων, με στόχο, την πλήρη ετοιμότητα στην αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών αλλά και την υγειονομική κάλυψη οποιουδήποτε γεγονότος, διοργανώνει η Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής και Υγείας του Δήμου Γαλατσίου, σε συνεργασία με την υπό σύσταση Ελληνική Ένωση Έρευνας Διάσωσης Γαλατσίου.

Σεμινάρια Πρώτων Βοηθειών

Στην πρώτη φάση οι συμμετέχοντες θα εκπαιδευτούν από διεθνώς πιστοποιημένους εκπαιδευτές για περίπου 2 μήνες σε θέματα πρώτων βοηθειών και διάσωσης.

Στη δεύτερη φάση θα υπάρξει συμμετοχή σε δράσεις με σκοπό την απόκτηση εμπειρίας αλλά και την αφομοίωση της θεωρητικής εκπαίδευσης.

Η ομάδα θα λειτουργεί στο χώρο του Meganalysis επί της Λεωφόρου Βεΐκου 19, κάθε Δευτέρα από 17.00- 21.00. Η συμμετοχή είναι δωρεάν.

Υπεύθυνος Ομάδας: Βαρσαμάς Θοδωρής

Δηλώσεις συμμετοχής έως 29 Φεβρουαρίου στα τηλέφωνα της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής & Υγείας : 210-2222011 & 213-2055376 (καθημερινά 08:00 – 15:00)

http://www.psaxnodouleia.gr/wp-content/uploads/2016/02/Σεμινάρια-Πρώτων-Βοηθειών.jpghttp://www.psaxnodouleia.gr/wp-content/uploads/2016/02/Σεμινάρια-Πρώτων-Βοηθειών-300x300.jpgpsaxnodouleiaΣεμινάριαΔωρεάν Εξετάσεις,Προγράμματα
Δύο κύκλους μαθημάτων, με στόχο, την πλήρη ετοιμότητα στην αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών αλλά και την υγειονομική κάλυψη οποιουδήποτε γεγονότος, διοργανώνει η Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής και Υγείας του Δήμου Γαλατσίου, σε συνεργασία με την υπό σύσταση Ελληνική Ένωση Έρευνας Διάσωσης Γαλατσίου. Στην πρώτη φάση οι συμμετέχοντες θα εκπαιδευτούν από διεθνώς πιστοποιημένους...

Σχολιάστε