Το 9ο Επιμορφωτικό σεμινάριο νέων αγροτών του Νομού Λέσβου, διοργανώνει ο ΟΓΑ, την Τρίτη 28 Απριλίου 2015 (10.30-16.00) στο ξενοδοχείο «Ηλιοτρόπιο» στη Βίγλα Μυτιλήνης, στη συνεδριακή αίθουσα «Τερψιχόρη».

ergasiaka16

Την εισαγωγική ομιλία στο 9ο Επιμορφωτικό σεμινάριο θα πραγματοποιήσει ο Διοικητής του ΟΓΑ Δρ. Ξενοφών Βεργίνης.

Με εισηγήσεις τους, διακεκριμένοι επιστήμονες (καθηγητές Πανεπιστημίων κλπ), θα παρουσιάσουν συγκεκριμένες θεματικές ενότητες αγροτικού ενδιαφέροντος που αφορούν: στην Οινοποίηση, στα Αρωματικά και Φαρμακευτικά Φυτά, στις Κηπευτικές Καλλιέργειες, στην Ελιά, στη Ζωική Παραγωγή, στη Μελισσοκομία καθώς και στην Επιχειρηματικότητα στη Γεωργία, με στόχο την περαιτέρω επιμόρφωση και κατάρτιση των νεοεισερχόμενων στον κλάδο επαγγελματιών αγροτών.

Με το πέρας του Σεμιναρίου θα χορηγηθεί βεβαίωση παρακολούθησης στους συμμετέχοντες και δωρεάν διανομή βιβλίων αγροτικού ενδιαφέροντος.

Προϋποθέσεις συμμετοχής:
Δικαίωμα συμμετοχής στο ανωτέρω πρόγραμμα, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση, έχουν οι άμεσα ασφαλισμένοι του Κλάδου Κύριας Ασφάλισης Αγροτών, ηλικίας 22 έως 40 ετών που έχουν εξοφλήσει ή ρυθμίσει τις ασφαλιστικές τους εισφορές κατά το χρόνο υποβολής της αίτησης συμμετοχής τους.

Το Πρόγραμμα ανάληψης δαπανών για Επιμορφωτικά Σεμινάρια νέων αγροτών για το 2014 έχει διάρκεια από 1/9/2014 έως και 30/4/2015, διοργανώνεται από τον Κλάδο Αγροτικής Εστίας του ΟΓΑ και απευθύνεται σε 10.000 νέους αγρότες.

Στο τέλος του σεμιναρίου θα χορηγηθεί βεβαίωση παρακολούθησης και δωρεάν βιβλία αγροτικού ενδιαφέροντος.

Αναλυτικότερα εδώ το σχετικό πρόγραμμα

http://www.psaxnodouleia.gr/wp-content/uploads/2015/04/ergasiaka161.jpghttp://www.psaxnodouleia.gr/wp-content/uploads/2015/04/ergasiaka161-300x300.jpgpsaxnodouleiaΣεμινάριαΔωρεάν Μαθήματα,ΟΓΑ
Το 9ο Επιμορφωτικό σεμινάριο νέων αγροτών του Νομού Λέσβου, διοργανώνει ο ΟΓΑ, την Τρίτη 28 Απριλίου 2015 (10.30-16.00) στο ξενοδοχείο «Ηλιοτρόπιο» στη Βίγλα Μυτιλήνης, στη συνεδριακή αίθουσα «Τερψιχόρη». Την εισαγωγική ομιλία στο 9ο Επιμορφωτικό σεμινάριο θα πραγματοποιήσει ο Διοικητής του ΟΓΑ Δρ. Ξενοφών Βεργίνης. Με εισηγήσεις τους, διακεκριμένοι επιστήμονες (καθηγητές Πανεπιστημίων...

Σχολιάστε