Το ΙΚΥ ανακοινώνει Σεμινάριο Εξεύρεσης Εταίρων στην Μαδρίτη της Ισπανίας 26-27 Οκτωβρίου 2015 (Προθεσμία Υποβολής αιτήσεων 7 Σεπτεμβρίου 2015) για τον τομέα της Επαγγελματικής εκπαίδευσης και Κατάρτισης στο πλαίσιο των Διεθνικών Συναντήσεων Συνεργασίας του Erasmus+.

Erasmus

Το Σεμινάριο έχει θέμα τη Σύνδεση της Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης με τον κόσμο της εργασίας και διοργανώνεται από την Ισπανική Εθνική Μονάδα Συντονισμού του Προγράμματος Erasmus+ για την Εκπαίδευση και Κατάρτιση.

Οι Διεθνικές Συναντήσεις Συνεργασίας διοργανώνονται από τις Εθνικές Μονάδες των χωρών που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα Erasmus+ και αφορούν στους τομείς της Σχολικής Εκπαίδευσης, της Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης, της Εκπαίδευσης Ενηλίκων και της Νεολαίας και παρέχουν ένα βήμα για διάλογο πάνω σε θέματα ευρωπαϊκών και εθνικών προτεραιοτήτων που αποτελούν κοινό τόπο ενδιαφέροντος, συνεισφέροντας στην ανταλλαγή ιδεών και πρακτικών και στην προώθηση της ποιότητας της εκπαίδευσης και των συστημάτων κατάρτισης των συμμετεχουσών χωρών.

Το ΙΚΥ αναλαμβάνει να καλύψει τα έξοδα ταξιδίου στους συμμετέχοντες σε ποσοστό 95%, ενώ σε ποσοστό 5% οι δαπάνες ταξιδίου θα καλυφθούν από ιδίους πόρους των συμμετεχόντων. Οι δαπάνες διαβίωσης καλύπτονται στο 100% από κονδύλια του Προγράμματος Erasmus+.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην σχετική πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες για τα Σεμινάρια και για τις Διεθνικές Συναντήσεις Συνεργασίας εδώ

http://www.psaxnodouleia.gr/wp-content/uploads/2015/07/Erasmus.jpghttp://www.psaxnodouleia.gr/wp-content/uploads/2015/07/Erasmus-300x253.jpgpsaxnodouleiaΣεμινάριαΔωρεάν Παροχές,Ειδική ενίσχυση,Επιχειρηματικότητα
Το ΙΚΥ ανακοινώνει Σεμινάριο Εξεύρεσης Εταίρων στην Μαδρίτη της Ισπανίας 26-27 Οκτωβρίου 2015 (Προθεσμία Υποβολής αιτήσεων 7 Σεπτεμβρίου 2015) για τον τομέα της Επαγγελματικής εκπαίδευσης και Κατάρτισης στο πλαίσιο των Διεθνικών Συναντήσεων Συνεργασίας του Erasmus+. Το Σεμινάριο έχει θέμα τη Σύνδεση της Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης με τον κόσμο της...

Σχολιάστε