Ακόμη ένα κοινωνικό ιατρείο τέθηκε στην υπηρεσία των άνεργων και ανασφάλιστων πολιτών της Θεσσαλονίκης.

koinon

Πρόκειται για το κοινωνικό ιατρείο «Οι Άγιοι Ανάργυροι» της Ιεράς Μητροπόλεως Θεσσαλονίκης, επί της οδού Παπαγεωργίου 3, πίσω από την εκκλησία του Αγίου Αθανασίου.

Το νέο ιατρείο είναι εξοπλισμένο με σύγχρονες προδιαγραφές και λειτουργεί με την προσφορά πολλών εθελοντών και γιατρών (παθολόγων, χειρουργών, ορθοπαιδικών, παιδιάτρων, οδοντιάτρων, ωτορινολαρυγγολόγων, πνευμονολόγων, δερματολόγων αγγειοχειρουργών, ενδοκρινολόγων, ψυχολόγων και ψυχιάτρων).

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν τηλεφωνικώς στον αριθμό 2310 283 222, καθημερινά, από τις 10.00 έως τις 13.00 και από τις 18.00 έως τις 21.00, εκτός Σαββάτου και Κυριακής.

http://www.psaxnodouleia.gr/wp-content/uploads/2015/04/koinon.jpghttp://www.psaxnodouleia.gr/wp-content/uploads/2015/04/koinon-300x300.jpgpsaxnodouleiaΕργασιακάΆνεργοι,Δωρεάν Εξετάσεις,Δωρεάν Παροχές
Ακόμη ένα κοινωνικό ιατρείο τέθηκε στην υπηρεσία των άνεργων και ανασφάλιστων πολιτών της Θεσσαλονίκης. Πρόκειται για το κοινωνικό ιατρείο «Οι Άγιοι Ανάργυροι» της Ιεράς Μητροπόλεως Θεσσαλονίκης, επί της οδού Παπαγεωργίου 3, πίσω από την εκκλησία του Αγίου Αθανασίου. Το νέο ιατρείο είναι εξοπλισμένο με σύγχρονες προδιαγραφές και λειτουργεί με την προσφορά...

Σχολιάστε