Πρόκειται για θέσεις απασχόλησης, που θα καλύψουν κενά που υπάρχουν σε δήμους και περιφέρειες όλης της χώρας.

Οι 19.000 θέσεις απασχόλησης αναμένεται να προκηρυχθούν από την επόμενη εβδομάδα και μετά. Πληροφορίες, θέλουν οι συγκεκριμένες θέσεις απασχόλησης, να «σπάνε», ανά φορέα.

Κάτι που σημαίνει ότι θα υπάρξουν ξεχωριστές προκηρύξεις για τις θέσεις που μπορεί να προκύψουν στο υπουργείο Πολιτισμού, για παράδειγμα, όπως επίσης και για θέσεις που αναμένεται να καλύψουν ανάγκες που υπάρχουν στα Ασφαλιστικά Ταμεία. Σε κάθε περίπτωση, ο ΟΑΕΔ βρίσκεται στην «τελική ευθεία» για να προκηρύξει και αυτές τις θέσεις απασχόλησης. Υπενθυμίζεται ότι οι αποδοχές για τους δικαιούχους κυμαίνονται από 431 ευρώ έως 495 ευρώ το μήνα, ανάλογα εάν πρόκειται για μεγαλύτερους ή μικρότερους των 25 ετών.

Ολοκληρώθηκε σήμερα η υποβολή αιτήσεων για το πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας, που αφορά την κάλυψη 32.000 πεντάμηνων θέσεων απασχόλησης. Συνολικά έγιναν 192.571 αιτήσεις στον ΟΑΕΔ , αριθμός δηλαδή σχεδόν εξαπλάσιος από τις θέσεις εργασίας που έχουν προκηρυχθεί.

http://www.psaxnodouleia.gr/wp-content/uploads/2015/04/oaed031-1024x683.jpghttp://www.psaxnodouleia.gr/wp-content/uploads/2015/04/oaed031-300x300.jpgpsaxnodouleiaΕργασιακάΚοινωφελούς Εργασίας,Προκήρυξη,Προσλήψεις
Πρόκειται για θέσεις απασχόλησης, που θα καλύψουν κενά που υπάρχουν σε δήμους και περιφέρειες όλης της χώρας. Οι 19.000 θέσεις απασχόλησης αναμένεται να προκηρυχθούν από την επόμενη εβδομάδα και μετά. Πληροφορίες, θέλουν οι συγκεκριμένες θέσεις απασχόλησης, να «σπάνε», ανά φορέα. Κάτι που σημαίνει ότι θα υπάρξουν ξεχωριστές προκηρύξεις για τις θέσεις...

Σχολιάστε