Στις επικείμενες προκηρύξεις για τις προσλήψεις στα νοσοκομεία αναφέρθηκε σήμερα το πρωί ο Υπουργός Υγείας κ. Κουρουμπλής και τόνισε τόνισε ότι έχουν πάει στον ΑΣΕΠ.

Ασεπ

Για τις εξετάσεις των ανασφάλιστων, ο ίδιος επισήμανε ότι το υπουργείο έχει πρόγραμμα για 60.000 άτομα και προσήλθαν μόνο 7.000 άτομα. “Και οι ανασφάλιστοι θα κάνουν τους προληπτικούς ελέγχους” ξεκαθάρισε.

Αναφορικά με το θέμα που ανέκυψε προ ημερών με τις δηλώσεις του περί σχεδίου για υποχρεωτικές προληπτικές εξετάσεις για τον καρκίνο και “τιμωρία” όσων δεν τις κάνουν και νοσήσουν, ο υπουργός σήμερα σημείωσε ότι αναφέρθηκε στις εξετάσεις σε σχέση με τα νοσήλεια για τον καρκίνο, ως κίνητρο και όχι ως τιμωρία. Πρόσθεσε δε ότι οι προληπτικές εξετάσεις μπορεί να προλάβουν πολλές μορφές καρκίνου.

http://www.psaxnodouleia.gr/wp-content/uploads/2015/04/asep-1024x684.jpghttp://www.psaxnodouleia.gr/wp-content/uploads/2015/04/asep-300x300.jpgpsaxnodouleiaΕργασιακάΑΣΕΠ,Θέσεις Εργασίας,Προσλήψεις
Στις επικείμενες προκηρύξεις για τις προσλήψεις στα νοσοκομεία αναφέρθηκε σήμερα το πρωί ο Υπουργός Υγείας κ. Κουρουμπλής και τόνισε τόνισε ότι έχουν πάει στον ΑΣΕΠ. Για τις εξετάσεις των ανασφάλιστων, ο ίδιος επισήμανε ότι το υπουργείο έχει πρόγραμμα για 60.000 άτομα και προσήλθαν μόνο 7.000 άτομα. 'Και οι ανασφάλιστοι θα...

Σχολιάστε