Εξειδικευμένες δράσεις, όπως αυτές του σεμιναρίου Καρδιοπνευμονικής Αναζωογόνησης και χρήσης αυτόματου απινιδωτή, περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, το 11ο Συνέδριο Κλινικών Καρδιαγγειακών Παθήσεων που θα φιλοξενηθεί στην Καλαμπάκα.

Οι εργασίες του συνεδρίου που διοργανώνεται από την Πανελλήνια Ιατρική Εταιρεία Διευθυντών Καρδιολογίας, θα είναι τριήμερες (11 έως 14 Μαρτίου) και θα διεξαχθούν στο ξενοδοχείο “Divani”.

Στο περιθώριο του Συνεδρίου και στην προσπάθεια της Ιατρικής Εταιρείας Διευθυντών Καρδιολογίας να συμβάλλει στην ενημέρωση των πολιτών για την πρόληψη υγείας, οργανώνεται το δωρεάν σεμινάριο Καρδιοπνευμονικής Αναζωογόνησης και χρήσης αυτόματου απινιδωτή, από εξειδικευμένα μέλη της Ομάδας Εργασίας Καρδιοπνευμονικής Αναζωογόνησης και Εντατικής Θεραπείας της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας.

Η συγκεκριμένη εκδήλωση γίνεται σε συνεργασία με το Δήμο Καλαμπάκας, με την εκπαίδευση να είναι τετράωρη και η οποία θα λάβει χώρα στην αίθουσα “Νίτσα Λιάπη”, την Παρασκευή 11 Μαρτίου, από τις 5 το απόγευμα έως τις 9 το βράδυ.

Όπως ανακοινώθηκε από τον Δήμο Καλαμπάκας, στο τέλος του σεμιναρίου θα χορηγηθεί σχετικό πιστοποιητικό παρακολούθησης, ενώ δηλώσεις συμμετοχής θα υποβάλλονται στον Δήμο (τηλ. 2432350214 κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες).

Summary
Article Name
Συνέδριο Κλινικών Καρδιαγγειακών Παθήσεων
http://www.psaxnodouleia.gr/wp-content/uploads/2015/09/Corallia.jpghttp://www.psaxnodouleia.gr/wp-content/uploads/2015/09/Corallia-300x300.jpgpsaxnodouleiaΣεμινάριαΔωρεάν Μαθήματα,Προγράμματα
Εξειδικευμένες δράσεις, όπως αυτές του σεμιναρίου Καρδιοπνευμονικής Αναζωογόνησης και χρήσης αυτόματου απινιδωτή, περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, το 11ο Συνέδριο Κλινικών Καρδιαγγειακών Παθήσεων που θα φιλοξενηθεί στην Καλαμπάκα. Οι εργασίες του συνεδρίου που διοργανώνεται από την Πανελλήνια Ιατρική Εταιρεία Διευθυντών Καρδιολογίας, θα είναι τριήμερες (11 έως 14 Μαρτίου) και θα διεξαχθούν στο...

Σχολιάστε