Την άμεση ενεργοποίηση του Προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας και την προκήρυξη για την κάλυψη 32.000 θέσεων εργασίας στους ΟΤΑ ζητά η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ).

ergasiaka19

Σε ανακοίνωσή της σημειώνει ότι «έχει ήδη παρέλθει ένας μήνας από τη διαβεβαίωση της αναπληρώτριας υπουργού Εργασίας, Ράνιας Αντωνοπούλου, ότι θα δοθεί στη δημοσιότητα η προκήρυξη για την κάλυψη 32.000 θέσεων εργασίας» και προσθέτει ότι «οι δήμοι της χώρας ανταποκρίθηκαν τάχιστα στην περιγραφή των ειδικοτήτων για την κάλυψη επειγουσών αναγκών τους, όπως είχε ζητήσει το ίδιο το υπουργείο».

Η ΚΕΔΕ καλεί «το αρμόδιο υπουργείο και τον ΟΑΕΔ να προκηρύξουν άμεσα και χωρίς άλλη χρονοτριβή το Πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας».

ΑΠΕ – ΜΠΕ

http://www.psaxnodouleia.gr/wp-content/uploads/2015/04/ergasiaka191.jpghttp://www.psaxnodouleia.gr/wp-content/uploads/2015/04/ergasiaka191-300x300.jpgpsaxnodouleiaΕργασιακάΔημόσιο,Θέσεις Εργασίας,Κοινωφελούς Εργασίας,ΟΑΕΔ,Προσλήψεις
Την άμεση ενεργοποίηση του Προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας και την προκήρυξη για την κάλυψη 32.000 θέσεων εργασίας στους ΟΤΑ ζητά η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ). Σε ανακοίνωσή της σημειώνει ότι «έχει ήδη παρέλθει ένας μήνας από τη διαβεβαίωση της αναπληρώτριας υπουργού Εργασίας, Ράνιας Αντωνοπούλου, ότι θα δοθεί στη δημοσιότητα η...

Σχολιάστε