Ημερίδα με θέμα «Δικτύωση για την απασχόληση στην τοπική κοινωνία» θα πραγματοποιηθεί στις 26 Νοεμβρίου 2015, από τις 10.00 έως τις 15.00, στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης (Βασ. Γεωργίου Α΄ 1, 1ος όροφος) από το Γραφείο Εργασίας του Δήμου Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Εργασίας της ΓΣΕΕ.

Στην εκδήλωση θα πάρουν μέρος φορείς της πόλης με τους οποίους έχουν αναπτυχθεί συνεργασίες για την αντιμετώπιση της ανεργίας και θα παρουσιαστούν οι άξονες των συνεργειών σε τοπικό επίπεδο, των πολιτικών απασχόλησης και της δημιουργίας και λειτουργίας δικτύων.

Το Γραφείο Εργασίας του Δήμου Θεσσαλονίκης λειτουργεί στο πλαίσιο του προγράμματος «Ανάπτυξη δικτύου υπηρεσιών πληροφόρησης, συμβουλευτικής υποστήριξης και ενδυνάμωσης εργαζομένων». Οι προσφερόμενες υπηρεσίες αφορούν στην πληροφόρηση και συμβουλευτική ανέργων καθώς και στην υποστήριξη εργαζομένων στα πεδία της κοινωνικής ασφάλισης, των εργασιακών σχέσεων και της απασχόλησης.

Η ανταπόκριση των ανέργων της ευρύτερης περιοχής του Πολεοδομικού Συγκροτήματος του Δήμου Θεσσαλονίκης υπήρξε μεγάλη, καθώς από τις 26 Ιανουαρίου 2015, το Γραφείο Εργασίας έχει προσφέρει τις υπηρεσίες του σε περισσότερα από 420 άτομα.

http://www.psaxnodouleia.gr/wp-content/uploads/2015/09/Corallia.jpghttp://www.psaxnodouleia.gr/wp-content/uploads/2015/09/Corallia-300x300.jpgpsaxnodouleiaΣεμινάριαΔωρεάν Παροχές,Εκπαίδευση ανέργων,Υπουργείο Εργασίας
Ημερίδα με θέμα «Δικτύωση για την απασχόληση στην τοπική κοινωνία» θα πραγματοποιηθεί στις 26 Νοεμβρίου 2015, από τις 10.00 έως τις 15.00, στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης (Βασ. Γεωργίου Α΄ 1, 1ος όροφος) από το Γραφείο Εργασίας του Δήμου Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Εργασίας της ΓΣΕΕ. Στην εκδήλωση...

Σχολιάστε