Το Ίδρυμα Προποντίς προκηρύσσει το 17ο πρόγραμμα για την απονομή υποτροφιών για το ακαδημαϊκό έτος 2016-2017.

propondis

ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ

Γίνονται δεκτές αιτήσεις για μεταπτυχιακές σπουδές στους παρακάτω κλάδους:

  • Ναυτιλιακές Σπουδές
  • Ναυτικό Δίκαιο
  • Ναυπηγική και Ναυτική Μηχανολογία
  • Οικονομικές Επιστήμες
  • Νομική
  • Μαθηματικά

Οι υποψήφιοι για σπουδές εκτός Ευρώπης θα πρέπει να δικαιολογούν απόλυτα το κριτήριο της επιλογής τους, ως προς το, συγκριτικά με την Ευρώπη, προσφερόμενο επίπεδο σπουδών στον συγκεκριμένο κλάδο.

Ποιους αφορά

Το πρόγραμμα αφορά:

1) Υποτροφίες για σπουδές σε προδιδακτορικό επίπεδο αποκλειστικά στο εξωτερικό διάρκειας έως 24 μηνών ( Master, DEA, ως αυτοτελές δίπλωμα για τους υποψήφιους που δεν αποσκοπούν σε διδακτορικές σπουδές , ή ισότιμο δίπλωμα αυτών). Απευθύνονται σε υποψηφίους, οι οποίοι επιδιώκουν Μεταπτυχιακή γενική ή ειδική κατάρτιση και Μετεκπαίδευση εκτός Ελλάδος.

2) Υποτροφίες για σπουδές σε Διδακτορικό επίπεδο ( PhD, Doctorat, κλπ.) διάρκειας μέχρι 24 μηνών.

Υποβολή Αιτήσεων

Η υποβολή των αιτήσεων ολοκληρώνεται την Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2016.

Οι αιτήσεις θα πρέπει να περιέχουν τα στοιχεία αυτά που στοιχειοθετούν την ικανότητα του υποψηφίου για την πραγματοποίηση πρωτότυπης έρευνας, πάνω σε συγκεκριμένο θέμα ή γνωστικό αντικείμενο. Οι υποτροφίες αυτές απευθύνονται μόνον σε υποψηφίους με σαφή προσανατολισμό στην ακαδημαϊκή και ερευνητική σταδιοδρομία.

Πληροφορίες

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 210-4589900

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

http://www.psaxnodouleia.gr/wp-content/uploads/2015/12/propondis.jpghttp://www.psaxnodouleia.gr/wp-content/uploads/2015/12/propondis-300x300.jpgpsaxnodouleiaΕργασιακάΔωρεάν Εξετάσεις,Δωρεάν Μαθήματα,Δωρεάν Παροχές
Το Ίδρυμα Προποντίς προκηρύσσει το 17ο πρόγραμμα για την απονομή υποτροφιών για το ακαδημαϊκό έτος 2016-2017. ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ Γίνονται δεκτές αιτήσεις για μεταπτυχιακές σπουδές στους παρακάτω κλάδους: Ναυτιλιακές Σπουδές Ναυτικό Δίκαιο Ναυπηγική και Ναυτική Μηχανολογία Οικονομικές Επιστήμες Νομική Μαθηματικά Οι υποψήφιοι για σπουδές εκτός Ευρώπης θα πρέπει να δικαιολογούν απόλυτα το κριτήριο της επιλογής τους, ως προς το, συγκριτικά...

Σχολιάστε