Σε εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία αιτήσεων σε δεκάδες διαγωνισμούς του Δημοσίου που αφορούν την πρόσληψη μόνιμου και εποχικού προσωπικού.

θεσεις εργασιας

Αυτή την εβδομάδα ξεχωρίζουν οι δύο μεγάλες προκηρύξεις του υπουργείου Υγείας που αφορούν συνολικά 916 θέσεις όλων των εκπαιδευτικών κατηγοριών, αλλά και ο γραπτός διαγωνισμός της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας για την πρόσληψη 32 ελεγκτών Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης.

Παράλληλα, οι υποψήφιοι μπορούν να καταθέτουν τα δικαιολογητικά τους για τους εποχικούς διαγωνισμούς σε δήμους, στα ΕΛΤΑ, στη ΔΕΗ και σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους. Από την κατανομή των θέσεων σύμφωνα με τον «Ελεύθερο Τύπο» προκύπτει ότι οι ειδικότητες που θα ζητηθούν είναι: βρεφονηπιοκόμοι, νοσηλευτές, διοικητικοί, διανομείς, τεχνικοί, αρχαιολόγοι, συντηρητές, μάγειρες κ.ά.

Στο μεταξύ, με 620 νέους εργαζομένους θα καλύψουν πρόσκαιρες ανάγκες τους φορείς του Δημοσίου, δήμοι και Νομικά Πρόσωπα δήμων.

Συγκεκριμένα, προκηρύξεις εξέδωσαν 41 δήμοι για 369 θέσεις, ενώ στη ΔΕΗ θα προσληφθούν 102 τεχνίτες με οκτάμηνες συμβάσεις.

Ενενήντα τρεις προσλήψεις θα πραγματοποιήσουν τα ΕΛΤΑ, ενώ στο υπουργείο Πολιτισμού και σε πέντε πανεπιστήμια θα καλυφθούν 24 και 21 θέσεις, αντιστοίχως. Εντεκα συμβάσεις με επιστημονικό προσωπικό θα συνάψει τέλος ο ΕΛΓΟ «Δήμητρα».

http://www.psaxnodouleia.gr/wp-content/uploads/2015/06/θεσεις-εργασιας.jpghttp://www.psaxnodouleia.gr/wp-content/uploads/2015/06/θεσεις-εργασιας-300x300.jpgpsaxnodouleiaΕργασιακάΘέσεις Εργασίας,Προκήρυξη,Προσλήψεις
Σε εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία αιτήσεων σε δεκάδες διαγωνισμούς του Δημοσίου που αφορούν την πρόσληψη μόνιμου και εποχικού προσωπικού. Αυτή την εβδομάδα ξεχωρίζουν οι δύο μεγάλες προκηρύξεις του υπουργείου Υγείας που αφορούν συνολικά 916 θέσεις όλων των εκπαιδευτικών κατηγοριών, αλλά και ο γραπτός διαγωνισμός της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας για την...

Σχολιάστε