Εκατόν πενήντα προσλήψεις τους αμέσως επόμενους μήνες ανακοίνωσε από τα κεντρικά γραφεία της ΕΥΑΘ ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης – αρμόδιος για θέματα διοικητικής μεταρρύθμισης, Χριστόφορος Βερναρδάκης.

ΕΥΑΘ

Ο υπουργός, αφού ευχήθηκε στη νέα διοίκηση για την ανάληψη των καθηκόντων της, διαβεβαίωσε ότι στόχος είναι «η αναβάθμιση κι ο εκσυγχρονισμός της εταιρείας, με πρώτη προτεραιότητα τη στελέχωσή της με νέο προσωπικό». «Μας ενδιαφέρει η αξιοποίηση του χαρτοφυλακίου της ΕΥΑΘ, οι πολιτικές ενίσχυσης της εταιρείας και αυτή ακριβώς η ανάπτυξή της είναι που μπορεί να της προσδώσει προστιθέμενη αξία», επισήμανε ο υπουργός, διαβεβαιώνοντας ότι το «Δημόσιο θα παραμείνει πλειοψηφία στο μετοχικό κεφάλαιο, ενώ θα κρατήσει και το μάνατζμεντ της εταιρείας».

Ο νέος πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΕΥΑΘ, Γ. Κρεστενίτης, επανέλαβε από την πλευρά του τη σημασία της πρόσληψης νέου επιστημονικού και τεχνικού προσωπικού, όπως και την επιμονή του στην ανάγκη διασφάλισης του δημόσιου χαρακτήρα του νερού.

Παράλληλα επίσκεψη στα κεντρικά γραφεία της ΕΥΑΘ Α.Ε. πραγματοποίησε τη Δευτέρα 30 Μαΐου 2016 ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτης Φάμελλος. Ο νέος πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΕΥΑΘ, Γιάννης Κρεστενίτης, παρουσίασε στον κ. Φάμελλο την τρέχουσα κατάσταση της εταιρείας, για να λάβει από τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο τις ευχές και την προσωπική στήριξή του για μια καλή κι αποτελεσματική θητεία στο τιμόνι της βορειοελλαδικής εισηγμένης.

Ο κ. Φάμελλος ανέδειξε, κατά τη συζήτηση, «τη στρατηγική σημασία της ΕΥΑΘ Α.Ε. στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης» και αναφέρθηκε «στην ανάγκη διασφάλισης κι ενίσχυσης του αναπτυξιακού, οικονομικού και κοινωνικού χαρακτήρα της επιχείρησης, όπως και στις νέες δυνατότητες που δίνει σε αυτόν τον χαρακτήρα η πρόσφατη ολοκλήρωση της αξιολόγησης της χώρας και η έναρξη ενός ‘ενάρετου’ κύκλου στην οικονομία».

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος τόνισε, τέλος, «την ανάγκη ενσωμάτωσης της δημόσιας διαχείρισης του νερού στο πλαίσιο του νέου ταμείου δημόσιας περιουσίας», καθώς, όπως είπε, «αυτό ακριβώς συνάδει με το ευρωπαϊκό κεκτημένο κι αποτελεί δεδηλωμένη επιλογή των φορέων και των πολιτών της Θεσσαλονίκης, καθώς και πεδίο διαμόρφωσης νέων πολιτικών πρωτοβουλιών».

Summary
Article Name
150 προσλήψεις στην ΕΥΑΘ
http://www.psaxnodouleia.gr/wp-content/uploads/2016/05/ΕΥΑΘ.jpghttp://www.psaxnodouleia.gr/wp-content/uploads/2016/05/ΕΥΑΘ-300x300.jpgpsaxnodouleiaΕργασιακάΕποχιακής απασχόλησης,Θέσεις Εργασίας,Προσλήψεις
Εκατόν πενήντα προσλήψεις τους αμέσως επόμενους μήνες ανακοίνωσε από τα κεντρικά γραφεία της ΕΥΑΘ ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης - αρμόδιος για θέματα διοικητικής μεταρρύθμισης, Χριστόφορος Βερναρδάκης. Ο υπουργός, αφού ευχήθηκε στη νέα διοίκηση για την ανάληψη των καθηκόντων της, διαβεβαίωσε ότι στόχος είναι «η αναβάθμιση κι ο...

Σχολιάστε