Ημέρες Καριέρας στην Ελλάδα πραγματοποιεί η ηγετική στο χώρο αεροπορική εταιρία Ryanair, με στόχο την άμεση πρόσληψη πληρώματος. Αν σου αρέσει να συναντάς νέους ανθρώπους και μπορείς να συνεισφέρεις στην άριστη εξυπηρέτησή τους, τότε αυτή η δουλειά είναι η ιδανικότερη για εσένα!

 

Η εταιρεία Crewlink, αρμόδια για τη στρατολόγηση νέου προσωπικού εκ μέρους της εταιρείας, ανακοίνωσε την εκστρατεία εύρεσης προσωπικού για την κάλυψη 2.000 θέσεων εργασίας στην Ryanair.

Αν σε ενδιαφέρει να απολαμβάνεις και εσύ αυτές τις παροχές, κάνε την αίτησή σου σήμερα για να παρευρεθείς σε μία από τις Ημερίδες που διοργανώνουμε στην Ελλάδα:

  • Αθήνα στις 5 & 26 Ιανουαρίου 2017
  • Θεσσαλονίκη στις 4 & 25 Ιανουαρίου 2017

Οι διαθέσιμες θέσεις αφορούν βάσεις σε όλη την Ευρώπη συμπεριλαμβάνοντας την Ιρλανδία, την Αγγλία, την Ισπανία, τη Γερμανία και την Ελλάδα.

Όπως επισημαίνει, είναι ανοιχτές 2.000 θέσεις  χωρίς να είναι απαραίτητη η προηγούμενη εμπειρία για τους υποψηφίους. Οι επιτυχόντες, αφού περάσουν τα μαθήματα εκπαίδευσης, θα εξασφαλίσουν τριετές συμβόλαιο εργασίας.

http://www.psaxnodouleia.gr/wp-content/uploads/2016/04/ryanair.jpghttp://www.psaxnodouleia.gr/wp-content/uploads/2016/04/ryanair-300x300.jpgpsaxnodouleiaΘέσεις ΕξωτερικούΑγορά Εργασίας,Θέσεις Εργασίας,Προσλήψεις
Ημέρες Καριέρας στην Ελλάδα πραγματοποιεί η ηγετική στο χώρο αεροπορική εταιρία Ryanair, με στόχο την άμεση πρόσληψη πληρώματος. Αν σου αρέσει να συναντάς νέους ανθρώπους και μπορείς να συνεισφέρεις στην άριστη εξυπηρέτησή τους, τότε αυτή η δουλειά είναι η ιδανικότερη για εσένα!   Η εταιρεία Crewlink, αρμόδια για τη στρατολόγηση νέου...

Σχολιάστε