Στο τέλος Μαρτίου θα προκηρυχθούν από το υπουργείο Εργασίας οι πρώτες 2.297 θέσεις για ανέργους που θα στελεχώσουν hotspots, κέντρα φιλοξενίας και οποιαδήποτε άλλη δομή δημιουργηθεί για την υποστήριξη των προσφύγων.

Hot Spots

Οι άνεργοι που θα συμμετάσχουν στο πρόγραμμα θα στελεχώσουν για οκτώ μήνες τα πέντε hotspots σε Κω, Λέρο, Σάμο, Χίο και Λέσβο, τα δύο κέντρα φιλοξενίας στο Σχιστό Αττικής και στα Διαβατά Θεσσαλονίκης, καθώς και τις υπόλοιπες δομές.

Οι αποδοχές τους θα κυμαίνονται από 431,75 ευρώ έως 495,25 ευρώ, ενώ προβλέπεται μηνιαίο επίδομα μετεγκατάστασης ύψους 200 ευρώ.

Summary
Article Name
2.297 προσλήψεις ανέργων σε hotspots
http://www.psaxnodouleia.gr/wp-content/uploads/2016/02/Hot-Spots.jpghttp://www.psaxnodouleia.gr/wp-content/uploads/2016/02/Hot-Spots-300x300.jpgpsaxnodouleiaΕργασιακάΕποχιακής απασχόλησης,Κοινωφελούς Εργασίας,Υπουργείο Εργασίας
Στο τέλος Μαρτίου θα προκηρυχθούν από το υπουργείο Εργασίας οι πρώτες 2.297 θέσεις για ανέργους που θα στελεχώσουν hotspots, κέντρα φιλοξενίας και οποιαδήποτε άλλη δομή δημιουργηθεί για την υποστήριξη των προσφύγων. Οι άνεργοι που θα συμμετάσχουν στο πρόγραμμα θα στελεχώσουν για οκτώ μήνες τα πέντε hotspots σε Κω, Λέρο, Σάμο,...

Σχολιάστε