Εγκρίθηκε από τα υπουργεία Οικονομικών και Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, η Πράξη Υπουργικού Συμβουλίου αναφορικά με την έναρξη διαδικασιών πρόσληψης 585 ατόμων, επικουρικού προσωπικού, διαφόρων κλάδων και ειδικοτήτων με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου, διάρκειας έως 12 μήνες.

Προσλήψεις στην Υγεία

Όλες οι προσλήψεις θα γίνουν μέσω ΑΣΕΠ και οι εργαζόμενοι θα διοριστούν στα Νοσοκομεία και στα Κέντρα Υγείας της χώρας στις αρχές του 2016.

Επίσης , σε εξέλιξη είναι οι διαδικασίες για την πρόσληψη 985 μόνιμων εργαζομένων στο ΕΣΥ, ενώ στο αμέσως επόμενο διάστημα θα προκηρυχθούν και οι υπόλοιπες 2.440 θέσεις μόνιμων γιατρών και προσωπικού όλων των ειδικοτήτων, όπως αναφέρει ανακοίνωση του υπουργείου Υγείας.

 

http://www.psaxnodouleia.gr/wp-content/uploads/2015/04/noskomeio2.jpghttp://www.psaxnodouleia.gr/wp-content/uploads/2015/04/noskomeio2-300x300.jpgpsaxnodouleiaΕργασιακάΔημόσιο,Εποχιακής απασχόλησης,Προκήρυξη,Προσλήψεις
Εγκρίθηκε από τα υπουργεία Οικονομικών και Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, η Πράξη Υπουργικού Συμβουλίου αναφορικά με την έναρξη διαδικασιών πρόσληψης 585 ατόμων, επικουρικού προσωπικού, διαφόρων κλάδων και ειδικοτήτων με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου, διάρκειας έως 12 μήνες. Όλες οι προσλήψεις θα γίνουν μέσω ΑΣΕΠ και οι εργαζόμενοι θα διοριστούν στα...

Σχολιάστε