Με 21 επιστήμονες θα ενισχύσουν υλοποιούμενα προγράμματά τους το Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και δύο Ερευνητικά Κέντρα.

Ερευνητικά Κέντρα

Το προσωπικό θα απασχοληθεί με συμβάσεις μίσθωσης έργου διάρκειας ίσης με την υλοποίηση των έργων, ενώ η υποβολή βιογραφικών για τις θέσεις έχει ξεκινήσει και θα ολοκληρωθεί τις επόμενες ημέρες και έως το πρώτο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου.

Στο ΕΚΠΑ θα καλυφθούν επτά θέσεις πτυχιούχων ΑΕΙ ή ΤΕΙ στις ειδικότητες: Επαγγελματιών Υγείας και Πρόνοιας, Χημικών, Πληροφορικής ή Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών ή Φυσικού ή Μηχανικού Η/Υ, και Βιολόγων. Το Ερευνητικό Κέντρο «Αθηνά» θα προσλάβει έξι πτυχιούχους Κοινωνικών ή Ανθρωπιστικών επιστημών, Πληροφορικής ή Ηλεκτρολογίας και Η/Υ, και Αρχειονομίας-Βιβλιοθηκονομίας, και δύο πτυχιούχους Η/Υ και Πληροφορικής.

Oσο για τις έξι θέσεις στο ΕΛΚΕΘΕ αυτές αφορούν δύο πτυχιούχους Φυσικής, έναν Βιολόγο ή Μοριακό Βιολόγο, δύο πτυχιούχους Πληροφορικής ή Εφαρμοσμένης Πληροφορικής, ή Πληροφορικής και Τηλεματικής και έναν Μηχανικό Περιβάλλοντος, ή Χημικό Μηχανικό, ή Διαχείρισης Περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων, ή Γεωγραφίας ή Επιστήμης της Θάλασσας.

http://www.psaxnodouleia.gr/wp-content/uploads/2015/08/Ερευνητικά-Κέντρα.jpghttp://www.psaxnodouleia.gr/wp-content/uploads/2015/08/Ερευνητικά-Κέντρα-300x300.jpgpsaxnodouleiaΕργασιακάΔημόσιο,Θέσεις Εργασίας,Προσλήψεις
Με 21 επιστήμονες θα ενισχύσουν υλοποιούμενα προγράμματά τους το Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και δύο Ερευνητικά Κέντρα. Το προσωπικό θα απασχοληθεί με συμβάσεις μίσθωσης έργου διάρκειας ίσης με την υλοποίηση των έργων, ενώ η υποβολή βιογραφικών για τις θέσεις έχει ξεκινήσει και θα ολοκληρωθεί τις επόμενες ημέρες και έως το πρώτο...

Σχολιάστε