Το συνολικό αριθμό των θέσεων εργασίας στη Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων του Υπουργείου Οικονομικών, που πρόκειται να πληρωθούν με προσλήψεις από άτομα που προστατεύονται από τις διατάξεις του Ν. 2643/1998 καθορίζει με απόφαση της, η αναπληρώτρια Υπουργός Εργασίας κ. Φωτίου.

ΓΓΔΕ

Συγκεκριμένα το επόμενο διάστημα θα γίνουν είκοσι πέντε προσλήψεις μόνιμων υπαλλήλων, του κλάδου Χημικών, κατηγορίας ΠΕ, στη Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων του Υπουργείου Οικονομικών.

Από τις 25 προσλήψεις οι δύο θα γίνουν απο τους «προστατευόμενους» του ΟΑΕΔ ενώ σύμφωνα με την απόφαση οι θέσεις θα κατανεμηθούν στις εξής κατηγορίες προστατευομένων προσώπων:

ΠΕ Χημικών 1 ΑμεΑ Κεντρικού Τομέα Αθηνών

ΠΕ Χημικών 1 Τριτέκνων Κεντρικού Τομέα Αθηνών

Η προκήρυξη για τις προσλήψεις θα εκδοθεί από τον ΑΣΕΠ τις επόμενες ημέρες

http://www.psaxnodouleia.gr/wp-content/uploads/2016/02/ΓΓΔΕ.jpghttp://www.psaxnodouleia.gr/wp-content/uploads/2016/02/ΓΓΔΕ-300x300.jpgpsaxnodouleiaΕργασιακάΑΣΕΠ,Δημόσιο,Υπουργείο Εργασίας
Το συνολικό αριθμό των θέσεων εργασίας στη Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων του Υπουργείου Οικονομικών, που πρόκειται να πληρωθούν με προσλήψεις από άτομα που προστατεύονται από τις διατάξεις του Ν. 2643/1998 καθορίζει με απόφαση της, η αναπληρώτρια Υπουργός Εργασίας κ. Φωτίου. Συγκεκριμένα το επόμενο διάστημα θα γίνουν είκοσι πέντε προσλήψεις μόνιμων...

Σχολιάστε