Ο πρώην υπουργός Υγείας, Παναγιώτης Κουρουμπλής, βρήκε την ευκαιρία μπροστά σε ένα περίπτερο αιμοδοσίας στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης και ενώπιον εκπροσώπων τμημάτων αιμοδοσίας από μεγάλα νοσοκομεία της συμπρωτεύουσας, να ανανεώσει την προαναγγελία του για …αιμοδοσία στον χώρο της Υγείας.

Προσλήψεις στην Υγεία

Υπογράμμισε, ότι έχει ήδη δρομολογηθεί, σε πρώτη φάση, προκήρυξη 1.000 περίπου προσλήψεων σε νοσοκομεία, ενώ έχει εγκριθεί με Πράξη Υπουργικού Συμβουλίου, μία δεύτερη δέσμη προσλήψεων για 2.500 γιατρούς, νοσηλευτές, παραϊατρικό και διοικητικό προσωπικό, στον ευρύτερο χώρο της Υγείας.

Δεν παρέλειψε, επίσης, να προαναγγείλει στους εκπροσώπους των νοσοκομείων, περισσότερες φιάλες αίματος αλλά και προσλήψεις παραϊατρικού και βοηθητικού προσωπικού.

Σημειώνεται ότι τις συγκεκριμένες προσλήψεις είχε αιτηθεί στην Κομισιόν κατά τη διάρκεια ταξιδίου την περασμένη Άνοιξη και έχει πάρει τις ανάλογες διαβεβαιώσεις από τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Μάρτιν Σουλτς.

http://www.psaxnodouleia.gr/wp-content/uploads/2015/04/noskomeio2.jpghttp://www.psaxnodouleia.gr/wp-content/uploads/2015/04/noskomeio2-300x300.jpgpsaxnodouleiaΕργασιακάΔημόσιο,Προκήρυξη,Προσλήψεις
Ο πρώην υπουργός Υγείας, Παναγιώτης Κουρουμπλής, βρήκε την ευκαιρία μπροστά σε ένα περίπτερο αιμοδοσίας στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης και ενώπιον εκπροσώπων τμημάτων αιμοδοσίας από μεγάλα νοσοκομεία της συμπρωτεύουσας, να ανανεώσει την προαναγγελία του για …αιμοδοσία στον χώρο της Υγείας. Υπογράμμισε, ότι έχει ήδη δρομολογηθεί, σε πρώτη φάση, προκήρυξη 1.000 περίπου...

Σχολιάστε